TikTok hit koji vrijedi isprobati: Lagani puder odlične pokrivne moći koji je dostupan i kod nas

Riječ je o Nyxovom puderu Bare With Me Concealer Serum za kojeg kažu da se lako "blenda", ima hidratantan učinak, no pritom nije mastan.
Vidi originalni članak

Topliji dio godine rezerviran je i za nešto laganiji make up pa tako teške i masnije formule mijenjamo onim prozračnima. To vrijedi i za puder jer na licu ne želimo "masku", nego proizvod s kojim će koža disati, a istovremeno će prekriti nepravilnosti na licu. Jedan takav puder postao je viralan zahvaljujući TikToku gdje ga mnogi hvale, a super je vijest da je dostupan i kod nas.

Riječ je o Nyxovom puderu Bare With Me Concealer Serum za kojeg kažu da se lako "blenda", ima hidratantan učinak, no pritom nije mastan i težak.

@_rakhstarbeauty @nyxcosmetics #beauty #makeup #barewithme #barewithmeconcealer ♬ original sound - R A K H S T A R

Ostavlja lijep, glowy efekt, što licu daje prirodan izgled, a odlično je što na licu stoji cijeli dan, odlično neće skliznuti s njega nakon nekoliko sati. Ima odličnu pokrivnost, a oni koji su ga isprobali, kao prednost pudera ističu to što ne izgleda gusto, već jako prirodno. 

Ovaj puder u svojoj formuli ima sastojke koje biste mogli pronaći i u serumu za njegu kože, što vidimo već u imenu proizvoda. Tako su dio formule sastojci poput hidratantnog glicerina, zelenog čaja i vitamina E. Izvrsna je vijest da je puder dostupan i kod nas. Mi smo ga pronašli na Notinu, gdje košta 13,00 eura.

Puder je na Notinu dostupan u 12 nijansi, a opisuju ga kao proizvod visoke pigmentacije s teksturom visoke kvalitete. Kažu kako ima jako prekrivanje, no pritom se jednostavno blenda i može se lako "nadograditi". Osim što prekriva nepravilnosti i crvenilo na licu, zahvaljujući nadopunjenoj formuli, ima i funkciju hidratacije kože.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".