TikTok hit koji vrijedi isprobati: Lagani puder odlične pokrivne moći dostupan je i kod nas

Riječ je o Nyxovom puderu Bare With Me Concealer Serum za kojeg kažu da se lako "blenda", ima hidratantan učinak, no pritom nije mastan.
Vidi originalni članak

Topliji dio godine rezerviran je i za nešto laganiji make up pa tako teške i masnije formule mijenjamo onim prozračnima. To vrijedi i za puder jer na licu ne želimo "masku", nego proizvod s kojim će koža disati, a istovremeno će prekriti nepravilnosti na licu. Jedan takav puder postao je viralan zahvaljujući TikToku gdje ga mnogi hvale, a super je vijest da je dostupan i kod nas.

Riječ je o Nyxovom puderu Bare With Me Concealer Serum za kojeg kažu da se lako "blenda", ima hidratantan učinak, no pritom nije mastan i težak.

@_rakhstarbeauty @nyxcosmetics #beauty #makeup #barewithme #barewithmeconcealer ♬ original sound - R A K H S T A R

Ostavlja lijep, glowy efekt, što licu daje prirodan izgled, a odlično je što na licu stoji cijeli dan, odlično neće skliznuti s njega nakon nekoliko sati. Ima odličnu pokrivnost, a oni koji su ga isprobali, kao prednost pudera ističu to što ne izgleda gusto, već jako prirodno. 

Ovaj puder u svojoj formuli ima sastojke koje biste mogli pronaći i u serumu za njegu kože, što vidimo već u imenu proizvoda. Tako su dio formule sastojci poput hidratantnog glicerina, zelenog čaja i vitamina E. Izvrsna je vijest da je puder dostupan i kod nas. Mi smo ga pronašli na Pink Pandi, gdje košta 10,99 eura (82,80 kuna).

Puder je na Pink Pandi dostupan u šest nijansi, a opisuju ga kao proizvod visoke pigmentacije s teksturom visoke kvalitete. Kažu kako ima jako prekrivanje, no pritom se jednostavno blenda i može se lako "nadograditi". Osim što prekriva nepravilnosti i crvenilo na licu, zahvaljujući nadopunjenoj formuli, ima i funkciju hidratacije kože.

Ako više volite pudere u kamenu, u galeriji smo izdvojili najbolje pudere koji ostaju postojni cijeli dan:

bareMinerals Original Loose Mineral Foundation SPF15, Feel Unique 33 eura Dior Backstage Face & Body Powder-No-Powder 57,14 eura e.l.f. Cosmetics Camo Powder Foundation, Beauty Bay 14 eura Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Powder Foundation 49 eura Laura Mercier Smooth Finish Foundation Powder, Cult Beauty 40 eura L'Oréal Paris Infallible Fresh Wear 24H Powder Foundation 16,40 eura MAC Studio Fix Powder Plus Foundation 27,25 eura Urban Decay Stay Naked The Fix Pressed Powder Foundation 37 eura

Modno osviještenoj voditeljici lepršava haljina pristaje kao salivena: 'Ljeto je za njih idealno, najviše ih volim nositi'
Zara nudi pristupačnije varijante mirisa koji savršeno podsjećaju na kultne dizajnerske parfeme
Svaki put nas oduševi modnim izborom: Krade pozornost u hlačama koje se ne bi svatko odvažio kombinirati

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".