TikTok hit koji licu daje prirodan, osunčan sjaj: Kad je predstavljen, svakih 30 sekundi prodano je jedno pakiranje

Jedna od prednosti bronzera je što je dovoljna tek mala količina proizvoda za postizanje željene brončane boje na licu.
Vidi originalni članak

TikTok je genijalan izvor beauty savjeta i preporuka za proizvode koje vrijedi isprobati, a među njima se istaknuo novitet s potpisom brenda Charlotte Tilbury. Riječ je o bronzeru Skin Sun-Kissed Glow koji dolazi u četiri nijanse i cijena mu je 52 eura. Opisuju ga kao proizvod koji koži pruža prirodan, osunčan izgled, a obogaćen je hijaluronskom kiselinom i sunčevim provitaminom D3.

Kremaste je teksture te osim osunčanog izgleda kože, daje joj i lijep, zdrav izgled. Bronzer je predstavljen nedavno, a na dan lansiranja svakih je 30 sekundi prodano jedno pakiranje. Odmah je postao hit i na TikToku, gdje ga hvale mnoge beauty entuzijastice. Jedna od prednosti bronzera je što je dovoljna tek mala količina proizvoda za postizanje željene brončane boje na licu.

@nenaschuurmans Omg she does it again, ITS TOO GOOD ☀️ #charlottetilbury #sunkissedmakeup #glowybronzer #charlottetilburycreambronzer ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Uz to, bronzer ima moć zagladiti i hidratizirati lice te stvara poželjan ljetni sjaj. Osim na licu, može se koristiti i na tijelu, a kao jednu od njegovih prednosti, tiktokerice navode činjenicu da nije narančast, kao što neke formule na tržištu znaju biti. Benefit ovog bronzera je i lako razmazivanje zahvaljujući kremastoj strukturi, a opisuju ga kao proizvod koji na licu stvara dojam lagane osunčanosti.

MSCHF je izdao neobične nove čizme u suradnji s Crocsom, a cijena im je visokih 450 dolara
Cipele u stilu Mary Jane obožavaju brojni poznati, a među njima je i Dua Lipa koja ih je kombinirala na chic i ležeran način
Elegancija kakvu ne viđamo često: Raskošna suknja krade pozornost, a sandale su jako popularne među trendsetericama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".