Tiffany & Co. lansirao je adventski kalendar vrtoglavo visoke cijene!

Tiffany & Co. ove je godine odlučio svoje kupce iznenaditi na potpuno nov način.
Vidi originalni članak

Luksuzni brend nakita najavio je svoj prvi ikad blagdanski katalog koji će sadržavati 12 različitih vrsta predmeta iz njihovog asortimana, od klasičnog adventskog kalendara do ručno izrađenog motocikla. 

- Postojećim kolekcijama dodali smo ove godine 12 poklona koji predstavljaju najbolje od najboljega i objedinjuju umijeće i vještinu našeg brenda. - rekao je za Harper Bazaar Reed Krakoff, kreativni direktor Tiffanyja. 

Među tih 12 poklona nalazi se više od metar visok adventski kalendar u obliku Tiffanyjeve prodavaonice na Petoj aveniji. 24 dana kućice na kalendaru iznenađivat će vas poklonima poput srebrnih čaša ili Tiffany T True ogrlice od 18 karatnog zlata. Cijena adventskog kalendara kreće se od 112 000 dolara

U surdanji s Indian Motorcyle Co. Tiffany kreirao je i Tiffany Blue motocikl, a ništa manje ekstravagantni ni su ni pokloni poput srebrne vrtne kućice namijenjene ljubiteljima vrtova ili 11 dana safarija Kenijom. Cijene poklona kreću se od 35 000 dolara

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".