The Ordinary najavio poskupljenje proizvoda: Svojom transparentnošću oduševili pratitelje na društvenim mrežama

Nove cijene bit će aktualne od 1. veljače pa su napomenuli kupcima da do tada imaju vremena za shopping po starim cijenama
Vidi originalni članak

The Ordinary nesumnjivo pripada među popularnije i traženije kad je u pitanju njega kože i preprativna kozmetika. Dio su grupe Deciem, koja je ovih dana na društvenim mrežama objavila kako podižu cijene svojih proizvoda. Bez obzira na povećanje cijena, oduševili su korisnike na društvenim mrežama svojom transparentnošću i pojasnili zašto je došlo do poskupljenja.

- Davne 2013. godine bili smo mala skupina ljudi u simpatičnom uredu, sa zajedničkim ciljem - "raščistiti" industriju ljepote. Deciem je u posljednjih osam godina prošao kroz mnoge promjene, ali uz našu predanost transparentnosti, jedna je stvar uvijek ostala dosljedna - naše cijene. Kako nastavljamo rasti i predstavljati kupcima kvalitetne proizvode, moramo osigurati da naše poslovanje bude održivo. To je način da nastavimo stvarati kvalitetne stvari još dugo u budućnosti. Od 1. veljače primijetit ćete poskupljenje nekih naših proizvoda. Iako smo povećanje cijena sveli na minimum, željeli smo podijeliti vijest o ovoj promjeni prije nego što se dogodi, što vam omogućuje da na vrijeme kupite proizvode po njihovoj trenutnoj cijeni tijekom sljedeća dva tjedna. Zauvijek smo predani poštenom utvrđivanju cijena naših proizvoda i nadamo se da ćete ovu komunikaciju vidjeti kao našu predanost da s vama budemo transparentni - napisali su u objavi na društvenim mrežama. 

U objavi su dodali da je došlo do poskupljenja sastojaka u proizvodima, ambalaže i prijevoza, a svaki svoj proizvod trude se napraviti da bude što više ekološki prihvatljiv.  Napisali su i da su se troškovi života povećali, a svakoj osobi koja sudjeluje u stvaranju Deciem proizvoda žele pošteno platiti za trud i rad koji ulažu.

Osim The Ordinaryja, brendovi koji čine Deciem grupu su i NIOD te Hylamine, no The Ordinary definitivno je najpopularniji među beauty entuzijasticama. Vole ga zbog transparentnosti oko sastojaka, brendinga same tvrtke, kao i korisničke službe pa je tako u svakom trenutku moguće javiti se stručnjacima na službenoj Deciemovoj stranici i zatražiti pomoć u slaganju rutine njege kože.

Ranije smo prenijeli popis Grazije Daily, a donosi najpopularnije The Ordinary proizvode među skincare ljubiteljicama. Donosimo ih u nastavku: 

The Ordinary Granactive Retinoid 2% in Squalane

Za retinoidni serum kažu da ne ostavlja uobičajeno crvenilo te ne dolazi do ljuštenja kože koje se često zna pojaviti kod korištenja proizvoda s retinolima. U sebi kombinirira retinoid sa skvalanom. Riječ je o kombinaciji moć umanjiti pojavu sitnih linija na licu, poboljšati pigmentaciju, kao i pojačati prirodan sjaj kože. Prilikom upotrebe ovog proizvoda, pobrinite se da redovito nanosite dovoljno količinu SPF zaštite jer može učiniti kožu osjetljivijom na UV zračenje. 

The Ordinary High Spreadability Primer

Lagani primer podsjeća na serum, a zamišljen je kao pomoć u jednostavnijem nanošenju šminke na lice. Ne sadrži alkohol, vodu i ulja, ovaj svilenkasti primjer lagan je na licu, hidratizira kožu i pruža najbolju podlogu za make up. 

The Ordinary Lactic Acid 10% + HA

U sebi sadrži 10-postotnu mliječnu kiselinu i ima moć napraviti nježnu eksfolijaciju kože, poboljšati njezinu teksturu te umanjiti vidljivost ožiljka od akni. Za razliku od drugih mliječnih seruma, ovaj ne uzrokuje iritacije zahvaljujući umirujućem efektu tasmanske paprike i hidratizirajućem učinku hijaluronske kiseline. 

The Ordinary "Buffet"

Multipeptidni serum s vremenom koži daje "plump" efekt i umanjuje vidljivost sitnih linija. Formula sadrži naprednu tehnologiju protiv starenja te simulira produkciju kolagena i prodire duboku u kožu pa je rezultat zdravija i sjajnija koža.

Izabrani najbolji ženski i muški parfemi u 2021.: Nalazi li se i vaš mirisni favorit među njima?

Parfemi do 500 kn koje Hrvatice vole: Ovo su najpopularniji mirisi u parfumerijama po pristupačnim cijenama

Kad u najjednostavnijem outfitu ukradeš pozornost: Financijska analitičarka ima odličnu modnu formulu za zimu

Mirna kaže da je kasno ustala pa se nije baš sređivala, a Miran odlično nosi kaput u kojem smo ga "ulovili" i prije 10 godina!

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".