Nova tehnika bojanja kose za koju kažu da bi mogla biti jednako popularna kao balayage

Kao i balayage, i ova je tehnika bojanja kose idealna za razdoblje u kojem su mnogi smanjili svoje odlaske u frizerski salon zbog pandemije. Korijen kose ostaje u prirodnim nijansama, dok se vrhovi bojaju u nešto svjetlije tonove
Vidi originalni članak

Trendovi u frizurama dolaze i prolaze, no kad su u pitanju tehnike bojanja kose, jedna je gotovo pa vječna - radi se o balayageu, tehnici koja u prvi plan dolazi u toploj sezoni. Razlog njegove popularnosti leži u tome što je jednostavan za održavanje, pristaje različim dužinama kose, a istovremeno je jako efektan.

Ako želite promjenu, no isto se želite odmaknuti od ultra-popularnog balayagea, vrijeme je da doznate za tehniku za koju kažu da bi mogla biti jednako popularna. Riječ je o tehnici the colour sweep za koju frizeri tvrde da je već sad najpopularniji odabir ove godine, piše Glamour. Stručnjaci ovu tehniku bojanja uspoređuju s pramenovima, no kažu kako je sam proces mnogo složeniji, no rezultat je bolji i efektniji jer su prijelazi između različitih boja mnogo mekši, što izgleda prirodnije. 

Kao i balayage, i ova je tehnika bojanja kose idealna za razdoblje u kojem su mnogi smanjili svoje odlaske u frizerski salon zbog pandemije. Korijen kose ostaje u prirodnim nijansama, dok se vrhovi bojaju u nešto svjetlije tonove, poput boje karamele ili zlatnih nijansi. Boju nastalu tehnikom the colour sweep jako je jednostavno održavati jer izrast nije vidljiv kao kod klasičnih pramenova, što je svakako velika prednost jer nije potrebno prečesto zakazivati termin u frizerskom salonu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrebački Seks i grad: Četiri divne prijateljice prošetale gradom u odličnim izdanjima

Do savršenih valova u kosi za manje od pet minuta: Isprobajte viralni hit s TikToka za odličnu frizuru

Znate li što znače oznake EDT i EDP na parfemskim bočicama? Stručnjaci savjetuju kako izabrati idealan

Youtuber na šaljiv način pokazao razlike između Amerikanaca i Hrvata u kafiću: 'Tako se naručuje kava!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".