Tek potez kistom

Tuš na očima sinonim je za seksepil koji povezujemo još s pin-up djevojkama iz ‘50-ih, no danas se vizažisti njime poigravaju poput umjetnika.
Vidi originalni članak

ZA DAN I ZA VEČER

Tuš za oči danas ima isti status poput ruža za usne. Možemo ga nositi svaki dan i za sve prilike, katkada je toliko bazičan da je nenametljiv, no svakako upečatljiv. Iako tipično mačkasto oko možete nositi svakodnevno, poigravanje tušem po kapcima ipak ostavite za večer. Jednako tako, odvažite se nositi i trendi jesenske boje poput tamnoljubičaste, zlatne, tamnozelene i bordo.

TEKSTURE I TO

 TUŠ U GELU Haute Dogs Fluidline ”Dark Diversion”, 163,90 kn MAC (MAC) 

Početnice će se najbolje snaći s tušem u olovci ili markeru, a želite li tekući tuš, birajte onaj s tankim kistom. S druge strane, neproziran, gust, otporan i definitivno “najcrniji” odabir je tuš u gelu, no za njega treba imati vještiju ruku.

NA PISTI

 TEKUĆI TUŠ Luxe Liner ”Black”, 49kn, AVON (AVON)

Edgy tuš vidjeli smo kod Oscara de la Rente, Anne Sui, Suna, Fendija, Muglera, Anthonyja Vaccarella, Rochasa... 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".