Tehnika bojanja koju i brinete i plavuše obožavaju: Frizeri je opisuju kao suptilnu promjenu koja je chic i zabavna

Ova tehnika bojanja kose zadržala je prednosti ombréa pa kosa djeluje višedimenzionalno i kao da sadrži mnogo tonova, no pritom su prijelazi "mekši".
Vidi originalni članak

Sombré trend ste već možda negdje i uočili, ali niste bili sigurni je li riječ o laganoj varijanti ombréa ili pak "mekani" balayage. Međutim, sombré je posebna tehnika bojanja kose koja je omiljena među trendsetericama i celebrityjima. Sombré se opisuje kao "mekani" ombré, odnosno koristi se tehnika isticanja koja postupno posvjetljuje kosu od korijena do vrhova, ali to čini decentnije od tradicionalnog ombréa.

Rezultat je kosa koja izgleda prirodno, a pramenovi osunčani. Sombré se od ombréa razlikuje i po načinu nanošenja pramenova - i dok se kod ombréa ona nanosi free-hand tehnikomsombré kod načina apliciranja boje ipak ima određenu "strategiju", kažu frizeri za Glamour i boju kose opisuju kao šik, zabavnu i otmjenu. Ova tehnika bojanja kose zadržala je prednosti ombréa pa kosa djeluje višedimenzionalno i kao da sadrži mnogo tonova, no pritom su prijelazi "mekši". 

Frizeri ističu kako je ovakva promjena odlična želite li samo nekoliko nijansi svjetliji izgled ili želite li, pak, dodati "dubinu" kosi. Iz tog je razloga idealan i za brinete i za plavuše, ovisno o efektu kojeg želite postići. Kao što smo rekli, sombré je već hit među djevojkama čiji stil volimo pa ga odlično nose Lily James, Hailey Bieber i Rosie Huntington Whiteley. 

Sombré, osim što pristaje različitim bojama kose, odlično izgleda i na raznim tipovima frizure. Tako ga možete nositi uz zavjesa-šiške kakve su se nosile sedamdesetih godina, a sad dolaze u još boljem izdanju ili s gustim kovrčama, kao i laganim valovima. Kad je u pitanju boja kose, sombré odlično izgleda uz nektar plavu, zatim s tzv. ash blonde, bronde nijansom koja se nalazi na granici smeđe i plave te uz medeno smeđu. 

Ružičasto od glave do pete razvedrit će i najtmurniji dan: Ovako elegantan outfit dugo nismo vidjeli na špici
Praktično, a baš chic: 'Za svaki dan biram neutralne boje, a kad idem van, nosim efektne komade'
Poduzetnici odlično pristaje klasika na malo drugačiji način: 'Oduvijek volim francuski chic i rivijeru pa mi je to bila inspiracija'
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".