Tattoo majstor Damir Stančić otkrio nam je sve o tetovažama Šime Vrsaljka

Tetoviranjem se profesionalno bavi od 2002. godine, a poznatiji je pod imenom Damir Tattoo
Vidi originalni članak

Posljednjih desetak godina uglavnom radi s nogometašima po Europi, a na putovanja uglavnom ide s kolegom i kumom, Vule Tattoo, kaže nam Damir. Nekim nogometašima tetovaže su poput zaštitnog znaka, a tako je i s našim Šimom Vrsaljkom. Kako smo doznali da je većinu tetovaža Šimi radio baš Damir, upitali smo ga da nam kaže sve što stoji iza tih malih (i velikih) umjetničkih djela. 

- Tetovirao sam veliki broj internacionalnih nogometaša: Felipe Melo (Inter), Luiz Adriano (Milano), Tiyago Alkantara (Bayern), Douglas Costa (Juventus), Dejan Stanković, Stevan Jovetić... bilo bi glupo da nabrajam sada sve, nekog bi sigurno izostavio. 

Od hrvatskih nogometaša prvo je tetovirao Rakitića. 

- Prvo sam tetovirao Rakitica dok je igrao u Sevilli, zatim Roberta Prosinečkog dok je bio trener Crvene zvezde, a nastavili smo i u Turskoj kada je vodio Kayserspor, zatim velikog Darija Srnu u više navrata u Donjecku i Kievu - priča nam talentirani tattoo majstor. 

Šimu Vrsaljka upoznao je u Madridu. 

- Tada sam išao tetovirati njegovog suigrača Stefana Savića. Radio sam dosta tetovaža na njemu u više navrata. Kad god je imao malo slobodnog vremena kum i ja smo odlazili kod njega u Madrid. Ne bih sada ulazio u detalje i značenja tetovaža, ali recimo desni rukav je popunio detaljima i motivima vezanim za more (iz očiglednih razloga), i recimo meni zanimljiva je posljednja koju smo radili na lijevoj podlaktici, a simbol je zaruka s voljenom osobom - priča Damir. 

- Nedavno mu se rodio sin tako da smo se čuli u vezi toga i najavio mi je da planira povodom toga dodati novu tetovažu. Obzirom na veličanstveni uspijeh na Svjetskom prvenstvu pretpostavljam da će neku buduću tetovažu posvetiti i tom trenutku karijere - zaključuje. 

Koliko znamo, Šimi je na leđima mu je istetovirana majka s djetetom u naručju, Isusova posljednja večera i anđeli.  Na desnoj ruci, Vrsaljko ima istetoviranu morsku sirenu i svjetionik, te srca.  Na lijevoj ruci ima istetoviranog leptira u boji, a na prsima križ. S bočne strane trupe Vrsaljku piše Freedom. Jednu je tetovažu posvetio bratu, na prstima mu piše Mario, bratovo ime.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".