Tajne blagotvornog bilja u njezi ruku i stopala

Zakoračite u svijet Le Couvent des Minimes i otkrijte već poznate, omiljene proizvode
Vidi originalni članak

Naše ruke i stopala vrijedno rade svaki dan, stoga im je potrebna posebna njega. Imajući to na umu, Le Couvent des Minimes kreirao je dva recepta s jedinstvenim formulama iz prirode koje štite osjetljivu kožu ruku i stopala i čine je ljepšom. U srcu tih formula krije se karite maslac, glavni sastojak koji hrani, njeguje i štiti kožu.

U alkemiji s odabranim čarobnim biljem, on razotkriva svoju snagu i blagotvorno djelovanje u oba iznimna balzama. Lagane formule osjetilne teksture i decentnog mirisa, nezaboravan su sastojak za predivnu i mladoliku kožu ruku i stopala! Le Couvent des Minimes otkriva sve prednosti tog bilja...

Vrtlaričin balzam za ruke

Vrtlaričin balzam za ruke bogata je, umirujuća krema za ruke, s 20 % čistog karite maslaca i 7 pomno odabranih vrsta ljekovitog bilja. Intenzivna njegujuća formula pomaže obnoviti suhu kožu ruku i štiti je poput nevidljive rukavice. Ruke su nahranjene i mekane. Balzam je dermatološki ispitan.

IZVORNI RECEPT:

✔ Karite maslac: hrani, obnavlja i štiti

✔ Mimoza: obnavlja

✔ Citronovac: revitalizira

✔ Kamilica: umiruje

✔ Bijeli sljez: umiruje i mekša

✔ Neven: mekša

✔ Matičnjak: mekša

✔ Ružmarin: djeluje kao antioksidans i štiti

Planinarev balzam za stopala

Planinarev balzam za stopala njegujuća je mješavina devet pomno odabranih vrsta bilja, od davnina cijenjenih zbog svog blagotvornog, ljekovitog djelovanja. Bogata umirujuća formula brzo se upija u kožu, mekša je i intenzivno hrani te uklanja osjećaj umora u stopalima. Stopala su mekana i opuštena. Balzam je dermatološki ispitan

IZVORNI RECEPT:

✔ Ulje borača, karite maslac, ulje grožđanih

sjemenki: hrane i obnavljaju suhu kožu stopala

✔ Zimzelen: mekša

✔ Bršljan: u kombinaciji s masažom,

poboljšava mikrocirkulaciju

✔ Tapioka puder: štiti i djeluje antibakterijski

✔ Ekstrakti paprene metvice, limuna i litseje: pružaju osjećaj svježine

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".