Svjetska inovacija koja djeluje kao fitness lica

Novi fitness podbratka, teenlifting platizme, patentirana je metoda inovatorice dr. Sanje Malbaše Gošović, doktorice i fizioterapeutkinje.
Vidi originalni članak

Jeste li svjesni da je najčešći estetski problem koji se javlja nakon 25- te godine, podbradak? Mnogi misle da nastaje zbog prekomjerne tjelesne težine i u starijoj dobi, no gubitkom hormona rasta, počinje se opuštati već u 20- im godinama života.

Svjetska metoda inovatorice dr. Sanje Malbaše Gošović, Teenlifting elektrostimulacija, djeluje poput fitnessa za vaše lice. Teenliftingom platizme, mišića koji pokriva cijeli vrat, podbradak i donji dio lica, postiže se vidljivo zatezanje tonusa mišića i kože, istovremeno smanjenje podbratka uz podizanje usta i obraza te sužavanje lica i vrata. Teenlifting podbratka vrata i donjeg dijela lica jedinstvenim elektrodama ciljano djeluje na kompletan mišić platizme. Na prirodan i zdrav način izgubite podbradak bez noža ugodnom i bezbolnom stimulacijom.

Elitni američki časopis 'AS IF' uvrstio je Teenlifting kao jednu od šest najboljih neinvazivnih prirodnih kozmetičkih metoda, a u kvalitetu i uspjeh rezultata uvjerili su se Josipa Lisac, Tarik Filipović, Nina Violić, Massimo Savić i mnogi drugi.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".