Svi se možemo poistovjetiti s pretankim obrvama Kim Kardashian iz 1997.!

Kim Kardashian West je aposlutno svi mi. Ili smo svi mi ona, kako god želite.
Vidi originalni članak

Kim je na Instagramu objavila fotografiju iz 1997. godine kada je imala 17 godina. Prvo, ima toliko počupane obrve da smo se odmah sjetili srednjoškolskih ili osnovnoškolskih dana kad nam je pinceta bila najgori neprijatelj, a mislili smo da smo najbolji prijatelji. Uglavnom, svi koji još nisu čupali obrve, a čitaju ovo, molimo vas - odite kod kozmetičarke i nemojte raditi iste greške. 

Ispod fotografije je napisala kako se baš i ne vidi, ali ima zeleno sjenilo koje joj odgovara uz haljinu, ali špangice u kosi! Znači, odlično. 

Ovo nije jedina throwback fotka s beauty pogreškama koju je Kim objavila. Lijepo je znati da je i ona nekad bila obični smrtnik. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".