Svi koji se boje igala i botoksa, sada konačno mogu "peglati" bore i bez njih

Kompletna filozofija Face Workouta počiva na znanstveno dokazanoj činjenici da s facijalnom vježbom na prirodan način aktiviramo 43 mišića našeg lica
Vidi originalni članak

Na adresi Petrinjska 61 u Zagrebu otvoren je inovativni beauty studio u kojem je sve podređeno neinvazivnim tretmanima lica. Tim Face Workout studija propagira aktivan rad i održavanje rezultata kroz tretmane za čiju se provedbu ne koriste igle niti bilo kakva slična pomagala što uvelike olakšava odabir svima onima koji ne podnose bol imaju strah od igli ili nisu skloni nekim agresivnijim zahvatima na koži lica. Poslovne žene ovdje će također naći svoju beauty oazu između sastanaka ili na pauzi za ručak. Naime zahvaljujući tehnikama koje se koriste u Face Workout studiju ne postoji vrijeme oporavka te se svaka žena može vratiti svojim poslovnim obvezama netom nakon odrađenog tretmana bez ikakvih "dokaza" na licu poput crvenila, otekline ili znakova uboda. 

Kompletna filozofija Face Workouta počiva na znanstveno dokazanoj činjenici da s facijalnom vježbom na prirodan način aktiviramo 43 mišića našeg lica. Rezultati koje dobijete od učestalog provođenja te vježbe su čvrsta koža i puniji obrazi. Tijekom 30-minutnog "treninga" koji uključuje zagrijavanje, kardio, snagu i hlađenje, jedan od trenera studija izvest će na vašem licu niz pokreta za podizanje i skulpturiranje lica koji uključuju snažne pokrete gnječenja, povlačenja, guranja, utiskivanja i visoko energetskih udaraca, a u svrhu pojačavanja cirkulacije i proizvodnje kolagena. Zatim se koristi električni uređaj za stimulaciju mišića (EMS)-FaceWorkout Pro, kako bi emitirali blage, ali snažne valove koji stimuliraju mišiće, konturiraju jagodice i vraćaju elastičnost kože. Nakon ovog zahvata koža izgleda čvrsto i sjajno.

EMS FaceWorkout Pro uređaj intenzivno, ali bezbolno, stimulira mišiće i važi za jedan od vodećih neinvazivnih alata za sprječavanje i ispravljanje znakova starenja. EMS FaceWorkout Pro ujedno omekšava i dubinski čisti kožu, smanjuje natečenost i podupire limfnu drenažu te promiče dublje prodiranje proizvoda za njegu kože kao što su serumi, kozmetika i hidratizatori. Iako je Face Workout tehnika osnovna ideja i signature tretman studija, ovdje vas očekuje još cijeli niz tretmana koji daju instantne rezultate. Primjera radi, ako imate neki event, vjenčanje ili samo želite blistavu kožu prije večernjeg izlaska, svakako probajte jedan od tretmana koji se nude u beauty meniju, a za čije se provođenje koristi uređaj Jet Peel

Radi se o patentiranom FDA odobrenom sustavu terapije kože koji nudi bezbroj tretmana za svaki tip i stanje kože, od limfne drenaže, masaže, pilinga, 3-D kemijskog pilinga, do ekstrakcije i infuzije lijekova/koktela vitamina, minerala, hijalurona. JetPeel TM tretira fine linije i bore, neujednačen ton kože, aktivne akne, masnu i zagušenu kožu, oštećenja od sunca, velike pore i znakove starenja. Jedan od takvih tretmana koji žene obožavaju je tzv. Hollywood Glow. Nakon limfne drenaže s detox vodom slijedi lagani piling lica s glikolnom kiselinom koji skida stanice mrtve kože i otvara pore. Potom se u kožu unosi koktel hijalurona, minerala i vitamina koji joj daje pravi energetski boost i čini je mekanom, sjajnom i glatkom.

U Face Workout studiju ne postoji klasičan cjenik s uslugama. Klijentice će umjesto toga dočekati Beauty Menu u kojem su popisani svi tretmani sa svojim učincima i sastavima, za svaki tip kože. Usluga je maksimalno personalizirana i skrojena po potrebama i problemima svake klijentice. Nakon što se utvrdi dijagnoza i stanje kože, tim preporučuje tretmane iz Beauty Menua, kao i broj tretmana koje klijentica treba napraviti kako bi dobila najbolji rezultat. Dobna granica ne postoji i svaka žena može pronaći nešto za sebe, bilo da se radi o rješavanju problema masne kože, bora, suhoće kože, volumena lica ili problema obješene kože. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".