Sve što morate znati o četkama za kosu

Iako ih možda smatrate banalnim stvarima, u zadnje vrijeme sve više ljudi obraća pozornost na njih. Donosimo vam neke od najboljih četki za kosu koje trenutno postoje na tržištu, ali i za što su dobre, te kako ih pravilno koristiti.
Vidi originalni članak

U današnje vrijeme stvarno je veliki izbor raznovrsnih preparata za njegu kose. Prilikom kupnje šampona, sprejeva ili ulja za kosu možda obraćate malo više pozornosti na to koji proizvod odabirete, pa se odlučite za onu verziju koju ste vidjeli na reklami ili u časopisu. No, što je sa onom najbitnijom stvari koju koristite svaki dan – četkom za kosu? Kao i svaki drugi preparat za kosu, četka ili češalj također imaju svoju točnu svrhu, a pogrešnom uporabom istoimenih možete oštetiti kosu. Jedna od najboljih četki na tržištu trenutno je Macadamia No Tangle Brush, za kojom su žene diljem svijeta poludjele. Osim što dolazi u raznim bojama i uzorcima, ova vrsta četke idealna je za rasčešljavanje duge kose, ali i kratke koja se brzo mrsi. Možete ju koristiti na mokroj ili suhoj kosi, a pošto ne čupa vaše će muke definitivno biti smanjene.

Druga na našoj listi je Wet Brush, koja je se sa svojom patentiranom četkom isključivo za raščešljavanje mokre kose toliko probila na tržištu, da su njezini tvorci odlučili napraviti Shine Brush, Hot Brush i Blo Brush.

Poznati brend za njegu kose pod nazivom Tangle Teezer, u zadnjih nekoliko mjeseci svoje klijente oduševio sa praktičnim malim češljićima koji stanu u svaku clutch torbicu. Svi proizvodi dolaze iz Velike Britanije, a Cara Delevigne je jedna od njihovih najvećih fanova.

I zadnja na našoj listi najboljih četki je ona koja svoje postojanje broji već sto trideset godina. Dobila je svoje ime po osnivaču Masonu Pearsonu, čiji nasljednici i danas inzistiraju na tome da je četka isključivo ručno rađena.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".