Sve je u naglasku

Bilo da smo naglašavali oči ili usne, dojam je u 2015. morao biti upečatljiv, moćan i vrlo dominantan. Usne u tonovima crvene i šumskog voća hit su godine, dok su se na scenu vratili i smokey eyes te edgy tuš. Naglasaka koliko vam srce želi...
Vidi originalni članak

Tijelom ljeta na usnama se nosilo šumsko voće, a kako se približavala zima, usne su postale vatreno crvene, pa prešle u tonove brusnice i čokolade.

Naglasak je najčešće bio na očima, ili samo na usnama, no kako su usne bile u vrlo specifičnom spektru, možemo reći da je naglasak na njima ipak bio jedan od najvećih trendova 2015. Mi ćemo ih pamtiti i po tekućim mat ruževima! 

Katkada je bilo teško odlučiti bismo li se poigrali tušem za oči ili statement napravili crnim usnama...

Tonovi ruževa za usne na pistama su varirali od ružičastocrvene do tamnoljubičaste.

Najupečatljivije oči na reviji imala je modna kuća Chanel. Lansirane su dvije varijante: neobični smokey eyes i sjenilo nalik na prenaglašeni tuš.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".