Sve je 'festive' pa i nokti! Ovih blagdana odvažite se na najmaštovitije manikure

Odlične ideje za blagdanske manikure
Vidi originalni članak

U ovoj blagdanskoj euforiji gdje je naglasak na raskošnim dekoracijama, šljokicama, lampicama i božićnim motivima sve je dopušteno, pa tako najmaštovitijim prigodnim outfitima možemo pribrojiti i 'festive' manikure koje će dodatno pridonijeti blagdanskom raspoloženju. 

Ovih se blagdana poigrajte zimskim motivima poput neizostavnih pahuljica ili zlatnih zvjezdica, a šljokica nikad neće biti previše. Ipak, crvena i zelena izrazito su 'festive' boje, pa će tako i ovih blagdana biti ziheraški odabir vječitih klasičarki, a izvrsno će se uklopiti u svaku kombinaciju. Ne smijemo izostaviti ni zlatne ili srebrne lakove za nokte koji će biti i više nego dovoljni za efektan nailart.

Izdvojili smo nekoliko divnih manikura koje vam mogu poslužiti kao odlična inspiracija za dane koji slijede. 

 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".