Svakim pokretom do čvršćega tijela

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
Najjednostavniji i najbrži put do zategnutog i oblikovanog tijela
Vidi originalni članak

Topliji dani koji nam predstoje pozivaju nas na aktivnosti na otvorenom. Bilo da ste odlučili automobil ostaviti u garaži i prošetati do radnog mjesta, javni prijevoz zamijeniti biciklom - učinili ste dobru stvar za svoje tijelo. Kako bi pospješili učinak, obucite NIVEA Q10 plus hlačice s učinkovitim mikrokapsulama koenzima Q10 koje putem posebne tehnologije otpuštaju aktivne sastojke u kožu prilikom svakog pokreta. Osim što zatežu kožu, uz pomoć formule s bademovim uljem i aloe verom njeguju je i pružaju potrebnu hidrataciju. 

Inovativna tkanina izrađena od elastina i poliamida omogućava savršeno prianjanje uz tijelo i prilagođava se svakoj silueti. NIVEA Q10 hlačice pri nošenju nećete niti osjetiti jer su iznimno udobne te pružaju neometane prirodne pokrete tijela bez osjećaja stezanja. Djeluju direktno na najproblematičnije zone - trbuh, bedra i stražnjicu. Samo 6 sati nošenja dnevno osigurava prve vidljive rezultate već za 2 tjedna. 
Dostupne su isključivo na prodajnim mjestima DM-a, za 184,90 kn.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".