Svakih 8 sekundi proda se jedno pakiranje ovog 'čarobnjaka': Licu pruža sjaj i zdrav izgled

Tekuće rumenilo s potpisom brenda Charlotte Tilbury pravi je hit na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Otkad je TikTok postao riznica genijalnih beauty otkrića, nerijetko se dogodi da ono što postane viralni hit, brzo se i rasproda pa je ponekad malo teže doći do željenog proizvoda. Upravo se to dogodilo s tekućim rumenilom kojeg je isprobala pjevačica Maddison Beer i u videu za Vogue Beauty Secrets otkrila kako ga rado koristi.

Riječ je o rumenilu s potpisom brenda Charlotte Tilbury - Light Wand u nijansi Pinkgasm, a tinejdžerska je zvijezda otkrila da je upravo ovo rumenilo proizvod koji bi koristila do kraja života, kad bi morala odabrati samo jedan. 

Tekuće rumenilo ima kremastu teksturu koja licu pruža lijep sjaj i prirodnu boju, a sve to u samo jednom potezu jer se vrlo lako nanosi. 

Kad su u pitanju rumenila, konkurencija je oštra. Dugo je, piše Glamour, bilo hit rumenilo s NARS potpisom i njegova nijansa Orgasm, breskvarsto-ružičasta, prošarana sa zlatnom notom koja pristaje većini tonova kože, a njegova je obožavateljica i Meghan Markle.

Objavu dijeli Charlotte Tilbury, MBE (@charlottetilbury)

Kod rumenila s potpisom Charlotte Tilbury, oni koji su isprobali, hvale kremastu teksturu koja se lako razmazuje te ružičasti ton pa nije iznenađenje da se svakih osam sekundi u svijetu proda jedno pakiranje ovog hit beauty proizvoda, što ga čini najprodavanijim tekućim rumenilom na svijetu. Ima dewy završetak, što koži daje zdravi sjaj, a njegova je cijena 33,90 eura.

Savršen spoj elegancije i ležernosti: Divna Lara prošetala genijalnu jesensku kombinaciju
Bezvremenski stil kojem se rado vraćamo svake sezone: Momci, prepišite ovu modnu ideju!
H&M će povodom 20. godišnjice suradnji revitalizirati svoje top komade - od Margiele do Versacea

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".