Svakih 8 sekundi proda se jedno pakiranje ovog beauty "čarobnjaka": Licu pruža sjaj i zdrav izgled

Tekuće rumenilo s potpisom brenda Charlotte Tilbury trenutno je rasprodano, no super je vijest da brend stalno obnavlja zalihe
Vidi originalni članak

Otkad je TikTok postao riznica genijalnih beauty otkrića, nerijetko se dogodi da ono što postane viralni hit, brzo se i rasproda pa je ponekad malo teže doći do željenog proizvoda. Upravo se to dogodilo s tekućim rumenilom kojeg je isprobala pjevačica Maddison Beer i u videu za Vogue Beauty Secrets otkrila kako ga rado koristi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o rumenilu s potpisom brenda Charlotte Tilbury - Light Wand u nijansi Pinkgasm, a tinejdžerska je zvijezda otkrila da je upravo ovo rumenilo proizvod koji bi koristila do kraja života, kad bi morala odabrati samo jedan. 

Tekuće rumenilo ima kremastu teksturu koja licu pruža lijep sjaj i prirodnu boju, a sve to u samo jednom potezu jer se vrlo lako nanosi. 

Kad su u pitanju rumenila, konkurencija je oštra. Dugo je, piše Glamour, bilo hit rumenilo s NARS potpisom i njegova nijansa Orgasm, breskvarsto-ružičasta, prošarana sa zlatnom notom koja pristaje većini tonova kože, a njegova je obožavateljica i Meghan Markle. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlotte Tilbury, MBE (@ctilburymakeup)

Kod rumenila s potpisom Charlotte Tilbury, oni koji su isprobali, hvale kremastu teksturu koja se lako razmazuje te ružičasti ton pa nije iznenađenje da se svakih osam sekundi u svijetu proda jedno pakiranje ovog hit beauty proizvoda, što ga čini najprodavanijim tekućim rumenilom na svijetu. Ima dewy završetak, što koži daje zdravi sjaj, a njegova je cijena 29 funti, odnosno nešto više od 250 kuna. Rumenilo je trenutno rasprodano na službenoj web stranici, no super je vijest da brend često nadopunjuje zalihe. 

Trio s arhitekture očitao lekciju iz stila: Toni nosi cool kaubojke, Karmen genijalan kaput, a Antonio odlične gležnjače

Sestre u tenisicama koje obožavate ili "preskačete" kao trend: Već godinama ne silaze s liste najpopularnijih modela

U potrazi ste za novim mirisom? Imamo prijedloge, ovo su najprodavaniji s web shopa kojeg Hrvatice obožavaju

Primjeri izvrsnog odijevanja u Saboru: Cijene klasiku, stalo im je kako izgledaju i mogu poslužiti kao primjer drugima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".