Svaki dan uronite u argan!

Diva.hr i Melvita vas nagrađuju s 10 komada Arganovih svilenkastih mlijeka za tijelo!
Vidi originalni članak

MELVITA već 30 godina istražuje netaknute dijelove prirode i diljem svijeta otkriva najdragocjenije prirodne sastojke.

Arganovo ulje uistinu je blagoslov iz prirode i simbol istinske ljepote i drevne tradicije. Još od davnina omiljeno je zbog brojnih dobrobiti, a osobito je primjereno za njegu suhe i isušene kože koju učinkovito obnavlja i štiti.

MELVITA je inspirirana učinkom i svojstvima argana kreirala kolekciju za njegu tijela temeljenu upravo na blagodatima ovog iznimnog ulja. Kremaste, baršunaste teksture, zavodljivo profinjenog orijentalnog mirisa, obnavljaju, revitaliziraju i omekšavaju kožu, pružajući joj istinsku ljepotu. Više informacije saznajte na službenim stranicama MELVITA

Natječaj traje do 20. listopada, a biramo 10 najkreativnijih odgovara koji će osvojiti MELVITA arganovo mlijeko za tijelo!

Dobitnici nagradne igre su: 
Damjan Vavra, Mirjana Budanko, Mirela Rastija, Marin Domjanović, Mirjana Pavrlišak, Branka Kulaš, Iva Anušić Frketić, Višnja Mičević, Nataša Mrkonjić i Sara Vrabac. Čestitamo sretnim dobitnicima, a ostalima poručujemo da nas prate i dalje jer spremamo još brojna iznenađenja!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".