Svake se minute proda jedna bočica ovog seruma: Odličan je za sve tipove kože i vraća joj elastičnost

Ako razmišljate koji biste serum mogli dodati u postojeću rutinu ili ako ste u potrazi za novim favoritom, možda je vrijeme da razmislite o serumu čija se bočica proda svake minute, a dostupan je i kod nas.
Vidi originalni članak

Serum za lice neizostavan je dio beauty rutine jer je zaslužan za prodiranje bitnih sastojaka duboko zahvaljujući manjim molekulama koje dubokim slojevima donose veliku koncentraciju aktivnih sastojaka. U prvi plan dolazi kada se radi o hidrataciji ili prvim znakovima starenja, a serum bi trebali koristiti svi, bez obzira na tip kože. Licu pruža sjaj, elastičnost i hidrataciju, a kvalitetan serum može napraviti veliku razliku i rutini njege kože.

Ako razmišljate koji biste serum mogli dodati u postojeću rutinu ili ako ste u potrazi za novim favoritom, možda je vrijeme da razmislite o serumu čija se bočica proda svake minute, a dostupan je i kod nas. Otkad je lansiran u SAD-u, postao je apsolutni favorit i jedan od najprodavanijih beauty proizvoda. Riječ je o L'Oreal Paris's Hyaluronic Acid Serum koji smo u Hrvatskoj pronašli u dm-u i na Notinu, a cijena mu se kreće između 15 i 20 eura. 

Kako piše Glamour, razlog potražnje za ovim serumom leži u činjenici da su prvi rezultati vidljivi nakon samo dva to šest tjedana redovite primjene. Naime, smanjena je vidljivost bora i sitnih linija na licu, što je prilično impresivno. Kao što i samo ime kaže, sastojak-zvijezda seruma je hijaluronska kiselina koja ima kultni status u beauty svijetu jer pomaže hidrataciji kože, s obzirom na to da usporava prirodan proces trans-epidermalnog gubitka vode kroz kožu i održava razinu hidratacije kako bi koža zadržala svježi i mladenački izgled.

s 1,5% čiste hijaluronske kiseline, L'Orealova je formula visoko koncentrirana pa koži brzo vraća "plump" izgled i hidratizira je. Sadrži i makro-hijaluronsku kiselinu koja pojačava hidrataciju na površini kože, dok mikro-hijaluronska kiselina prodire duboko u epidermu kože. Beauty entuzijasti brzo su pohvalili formulu proizvoda i usporedili je sa skupljim verzijama, a pohvalili su ga i kao odličnog saveznika u borbi s ožiljcima od akni jer pomaže u obnavljanju kože. 

U galeriji pogledajte najbolje proizvode za njegu noga i stopala:

Ziaja Massage Oil, drogerije, 500 ml SVR Xerial 30, ljekarne, 50 ml Collistar Special Perfect Body Firming Talasso-Scrub, drogerije, 700 g Nivea Q10 Vitamin C losion, drogerije, 400 ml Matis Paris Réponse Body Slim-Motion, notino.hr, 200 ml Diego Dalla Palma The Body Trainer 0. ESFOLIA, drogerije, 250 ml Dove essential nourishing body lotion, 400 ml Collistar Special Perfect Body Anticellulite Slimming Superconcentrate, drogerije, 200 ml Chanel Précision Body Excellence, Muller, 140 ml Clarins Body Fit Anti-Cellulite Contouring Expert, notino.hr, 400 ml Thalgo Défi Cellulite Complete Cellulite Corrector, drogerije, 200 ml La Roche-Posay Lipikar Podologics, ljekarne, 100 ml L’Occitane Karité krema za stopala za suhu kožu, notino.hr, 30 ml Hansaplast krema s 20% ureje protiv zadebljane kože, ljekarne, 75 ml Eucerin UreaRepair PLUS krema za njegu stopala s 10% ureje, ljekarne, 100 ml Eveline Foot care med, drogerije, 100 ml Dr. Hauschka Deodorising Foot Cream, ljekarne, 30 ml CeraVe SA obnavljajuća krema za stopala, ljekarne, 88 ml Bielenda Lavender Foot care, drogerije, 100 ml Ducray Hidrosis Control krema protiv znojenja, ljekarne, 50 ml

Zebrasta haljina izgleda sjajno u kombinaciji s trendi torbom: 'Nikad ne bih odjenula nešto u čemu se ne osjećam udobno'
Kaubojke su vječni jesenski hit; izdvojili smo najbolje modele koje već možete pronaći u omiljenim dućanima
Najučinkovitiji puderi za fiksiranje s kojima će vaša šminka izgledati postojano i svježe

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".