Svake se minute u svijetu proda jedan: Lagani mineralni puder sa super prekrivanjem koji ne klizi s lica

Jane Iredale PurePressed Base Mineral Foundation puder je koji ima pravu "vojsku" obožavateljica, a hvaljen je zbog svoje formule koja odgovara i osjetljivoj koži
Vidi originalni članak

Ako ste u potrazi za alternativom kojom ćete zamijeniti klasičan puder, zasigurno ste naišli na mineralne formule koje su savršen izbor. Za razliku od tradicionalnih formula, mineralni su puderi napravljeni od prirodnih sastojaka, a čest su izbor jer oni kvalitetni odgovaraju različitim tipovima kože, uključujući i osjetljivu, kao i kožu sklonu aknama. 

Mineralni puderi dolaze u različitim formama, kao puder u prahu, tekući puder ili puder-krema pa je jednostavnije nego ikad postići prirodan izgled, a da pritom ne dođe do stvaranja cakey efekta na licu. Ovih se dana jedan mineralni puder posebno istaknuo na društvenim mrežama - hvaljen je u brojnim Facebook grupama, a hit je i među influencericama pa su ga posebno pohvalile Dora Predojević i Lidija Lešić. Riječ je o Jane Iredale PurePressed Base Mineral Foundation, odnosno mineralnom puderu koji pripada sferi luksuzne kozmetike, ali ako je suditi prema reakcijama, jedan je od onih proizvoda u koje uistinu vrijedi uložiti.

Postao je pravi hit zahvaljujući formuli koja, iako je lagana, ima izvrsno prekrivanje na licu, a možete biti sigurni kako tijekom dana neće "skliznuti" s lica, već će disati s kožom. Na službenom hrvatskom Instagram profilu Jane Iredale pokrenut je i izazov iza hashtaga #purepressedpredmetžudnje pa svatko može objaviti fotografiju "prije" i "poslije", odnosno pokazati zašto voli ovaj puder. 

Kako navode na službenom Instagramu, ovaj je puder stvoren za kreiranje besprijekornog tena jer savršeno prekriva, matira i pruža SPF zaštitu na koju ne treba zaboraviti tijekom cijele godine, a posebno u ljetnim danima. Kažu, nadalje, kako je riječ o jednom od najtraženijih proizvoda pa se svake minute u svijetu proda jedan puder. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Puder je u Hrvatskoj dostupan u DermaCare centrima i na web shopu, a cijena refilla iznosi 290 kn. Kažu kako je puder u kamenu idealan i za masnu kožu, kao i za kožu s proširenim porama, a poseban je jer djeluje protuupalno na akne i ima moć smirivanja kože. Zahvaljujući mineralima, koža izgleda zdravije i mlađe, a njegovo je nanošenje vrlo jednostavno - lagano pritisnite kist u puder pa zatim pokretima kista prema dolje nanesite na lice. 

Outfitu ljepotice sa špice ne možemo pronaći zamjerku: Modne ideje prepisujemo od glave do pete
Ovaj par izgleda kao da je sišao s naslovnice magazina: 'Ne usklađujemo se, ovo je slučajno ispalo'
Čak i ako ne volite spoj haljine i tenisica, svidjet će vam se kako ih je kombinirala zgodna plavuša
Od sobe i garaže pa do, uskoro, 11 dućana po cijeloj Hrvatskoj: Koja je formula za uspjeh Tvornice zdrave hrane?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".