Svake minute proda se jedna bočica ovog seruma: Namijenjen je svim tipovima kože i vraća joj elastičnost

Ako razmišljate koji biste serum mogli dodati u postojeću rutinu ili ako ste u potrazi za novim favoritom, možda je vrijeme da razmislite o serumu čija se bočica proda svake minute, a dostupan je i kod nas.
Vidi originalni članak

Serum za lice neizostavan je dio beauty rutine jer je zaslužan za prodiranje bitnih sastojaka duboko zahvaljujući manjim molekulama koje dubokim slojevima donose veliku koncentraciju aktivnih sastojaka. U prvi plan dolazi kada se radi o hidrataciji ili prvim znakovima starenja, a serum bi trebali koristiti svi, bez obzira na tip kože. Licu pruža sjaj, elastičnost i hidrataciju, a kvalitetan serum može napraviti veliku razliku i rutini njege kože.

Ako razmišljate koji biste serum mogli dodati u postojeću rutinu ili ako ste u potrazi za novim favoritom, možda je vrijeme da razmislite o serumu čija se bočica proda svake minute, a dostupan je i kod nas. Otkad je lansiran u SAD-u, postao je apsolutni favorit i jedan od najprodavanijih beauty proizvoda. Riječ je o L'Oreal Paris's Hyaluronic Acid Serum koji smo u Hrvatskoj pronašli u dm-u i na Notinu, a cijena mu je oko 18,50 eura.

Kako piše Glamour, razlog potražnje za ovim serumom leži u činjenici da su prvi rezultati vidljivi nakon samo dva to šest tjedana redovite primjene. Naime, smanjena je vidljivost bora i sitnih linija na licu, što je prilično impresivno. Kao što i samo ime kaže, sastojak-zvijezda seruma je hijaluronska kiselina koja ima kultni status u beauty svijetu jer pomaže hidrataciji kože, s obzirom na to da usporava prirodan proces trans-epidermalnog gubitka vode kroz kožu i održava razinu hidratacije kako bi koža zadržala svježi i mladenački izgled.

S 1,5% čiste hijaluronske kiseline, L'Orealova je formula visoko koncentrirana pa koži brzo vraća "plump" izgled i hidratizira je. Sadrži i makro-hijaluronsku kiselinu koja pojačava hidrataciju na površini kože, dok mikro-hijaluronska kiselina prodire duboko u epidermu kože. Beauty entuzijasti brzo su pohvalili formulu proizvoda i usporedili je sa skupljim verzijama, a pohvalili su ga i kao odličnog saveznika u borbi s ožiljcima od akni jer pomaže u obnavljanju kože.

Radite li manikuru kod kuće? Isprobajte odlične savjete kozmetičarke za brže sušenje laka za nokte
Tri frizure koje možete isprobati ove ljetne sezone, a super su jer imaju efekt pomlađivanja
Danas se obilježava Dan ruževa za usne: Izdvojili smo najprodavanije na svijetu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".