Svake dvije minute proda se jedna bočica ovog pudera, a trenutno ga možete kupiti za sedamdesetak kuna

Riječ je o tekućem puderu Avon True Power Stay 24 Hour Longwear Foundation za kojeg kažu da jamči 24-satnu postojanost
Vidi originalni članak

Odabir savršenog pudera jedan je od onih beauty izazova koji može potrajati tjednima, čak i mjesecima. Više je stvari na koje treba obratiti pozornost - idealna nijansa, sastav, izdrživost na koži, dobra tekstura, a i cijena... Kad se sve stavi na papir, zadatak nije nimalo jednostavan.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, pronašli smo jedan proizvod koji zadovoljava navedene kriterije, barem ako je suditi po prodaji i pozitivnim komentarima. Riječ je o puderu za kojeg kažu da je namijenjen svakom tipu kože. Na licu može besprijekorno izgledati i do 24 sata, a dolazi u 20 nijansi. 

Avon True Power Stay 24 Hour Longwear Foundation jedan od od hit pudera iz Avonove ponude, a po cijeni od samo 12 funti prodaje se svake dvije minute. Super je stvar što se na službenoj Avonovoj web stranici trenutno nalazi na sniženju pa košta 8 funti, što je oko 70 kuna. 

Puder je dostupan i preko Amazona gdje su ga pohvalili da uistinu traje cijeli dan, kao što je navedeno i u samom imenu proizvoda. 

- Obožavam ovu podlogu. Stvarno dobar izbor nijansi. Lako se nanosi i ugodan je na koži - napisala je jedna od zadovoljnih korisnica. 

Drugi su se pak osvrnuli na njegovu trajnost i nakon teretane ili pića nakon posla pa su izrazito zadovoljni njegovom laganom formulom.

S dolaskom hladnijih dana, tekući puderi postaju favoriti u kozmetičkim torbicama. Kako smo i ranije pisali, zbog suhoće zarka i grijanih prostora u kojima ćemo boraviti, ovaj make up proizvod postaje broj jedan. Pri odabiru idealnog pudera, obratite pozornost i na male "niše", odnosno pogledajte je li puder namijenjen prikrivanju crvenila, hidrataciji, hranjivosti, sjaju... Kako biste bili u potpunosti zadovoljni tekućom podlogom, vrlo je bitno znati što od nje želite jer svaki puder ima specifičnu ulogu. 

 

Traperice kakve nosi lijepa studentica jesenski su hit, a kombinirala ih je s klasicima u ormaru

Miran & Mirna, par jedinstvenog smisla za modu: 'Ne obaziremo se na komentare vezane za izgled i stil'

Koji su najpopularniji parfemi na svijetu? Ovi mirisi iz godine u godinu imaju status najprodavanijih

Frizura s kojom kosa izgleda gušće i zdravije: Isprobajte ležeran bob koji dolazi s dozom seksepila

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".