Svake dvije minute proda se jedna bočica ovog pudera, a košta manje od 100 kuna!

Ovaj puder možete dodati u kozmetičku torbicu jer jamči 24-satnu postojanost
Vidi originalni članak

Odabir idealnog pudera svakoj ženi predstavlja poseban izazov. Kada napokon pronađete savršeno odgovarajuću nijansu, potrebno je izabrati i teksturu koja odgovara vašoj koži, a kada pronađete odgovarajuću teksturu, problem predstavlja njegova održivost na koži. 

Ipak, savršen smo proizvod pronašli u Avonovoj kolekciji koji - riječ je o, čini se, savršenom puderu za svaki tip kože koji na licu može besprijekorno izgledati i do 24 sata, a dolazi u 20 nijansi. 

Poslušajte što je Ivana Antunović rekla o životu s vitiligom:

Avon True Power Stay 24 Hour Longwear Foundation jedan od od posljednjih pudera iz Avonove ponude, a po cijeni od samo 10 funti prodaje se svake dvije minute. 

- Obožavam ovu podlogu. Stvarno dobar izbor nijansi. Lako se nanosi i ugodan je na koži, napisala je jedna od zadovoljnih korisnica. 

Drugi su se pak osvrnuli na njegovu trajnost i nakon teretane ili pića nakon posla, izrazito su zadovoljni njegovom laganom formulom.

Nemate ideje za novu manikuru? Odlične ideje donosimo u nastavku!

FOTO: Instagram @polished_yogi FOTO: Instagram FOTO: Instagram @nailroom_katya.kolchenko FOTO: Instagram @manosby.ivana FOTO: Instagram @manifakturanailbar FOTO: Instagram @_galaroom_ FOTO: Instagram @opi_by_jo FOTO: Instagram @vainillabeautycr FOTO: Instagram @manifakturanailbar

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".