Suvremena estetika i revolucionarna tehnologija zajedno u službi prirodne ljepote

U Poliklinici Manola, jednoj od najprestižnijih poliklinika u Hrvatskoj, dostupan je uređaj koji predstavlja novu eru u estetskoj medicini
Vidi originalni članak

Svi sanjamo o koži koja je mladolika i zdrava, koja zrači prirodnom ljepotom, bez potrebe za invazivnim kirurškim intervencijama. U Poliklinici Manola, jednoj od najprestižnijih specijaliziranih poliklinika u Hrvatskoj, dostupan je uređaj za efikasno pomlađivanje kože koji donosi novu eru u estetskoj medicini. Riječ je o revolucionarnom Fotona 4D laseru s naprednom tehnologijom, koji djeluje ciljano, pružajući pritom dugotrajne i prirodne rezultate.  

Poliklinika Manola, specijalizirana je poliklinika za dermatologiju, kardiologiju, podologiju i kozmetologiju, s dugogodišnjom tradicijom i holističkim pristupom u liječenju pacijenata. Prije nekoliko mjeseci, Poliklinika je preselila u novi prostor, u luksuzni kompleks Park Kneževa, na atraktivnu lokaciju u središtu Zagreba. Vlasnica Poliklinike je prim. dr. sc. Ivana Manola, dr. med, a iskusan tim ljudi koji okuplja Poliklinika već je 11 godina prvi izbor brojnim pacijentima.

Zahvaljujući svojoj neinvazivnosti i sveobuhvatnom pristupu, Fotona 4D laser nudi obećavajuće rješenje i pronalazi svoju svrhu u različitim medicinskim stanjima. U suvremenoj estetici, ovaj uređaj koristi se za vaginalno pomlađivanje, otvarajući tako vrata potpuno novom pristupu ženi i ženskoj intimnoj regiji. Rješavanje neugodnosti i niza tegoba glavni su razlozi zašto sve više žena poseže za ovim tretmanom. Na drugom mjestu su estetski razlozi, a potreba za uljepšavanjem i produljivanjem mladolikosti intimnog područja prisutna je u svim dobnim skupinama.

Stručnjaci iz Poliklinike Manola detaljnije su nam pojasnili kako funkcionira ovaj uređaj i zašto je sve popularniji među njihovim pacijenticama.

Što je Fotona 4D i kako djeluje?
Fotona 4D obuhvaća niz neinvazivnih laserskih tretmana koji potiču proizvodnju kolagena, ključnog proteina za očuvanje elastičnosti i čvrstoće kože. Ovaj uređaj djeluje s dvije laserske valne duljine na četiri razine kože: dublje, srednje i površinske strukture, kao i na ciljane nesavršenosti. Obuhvaća vanjske i unutarnje slojeve kože, tretirajući probleme poput opuštenosti tonusa kože, neujednačene teksture, nepravilnosti i proširenih pora. Ono što ga čini posebnim je njegova sigurnost i bezbolnost tretmana, što znači da nema potrebe za primjenom injekcija ili minimalno invazivnih kirurških zahvata. 

Preporučeni broj tretmana
Preciznost Fotona 4D lasera omogućuje ciljano tretiranje, smanjujući rizik od oštećenja okolnog tkiva, uz prirodan proces zacjeljivanja. Broj potrebnih tretmana varira, ovisno o stanju kože i željenim rezultatima. Preporučuje se serija od tri do pet tretmana, s razmacima od dva do četiri tjedna, a rezultati  traju i do godinu dana. Iskusni stručnjaci u Poliklinici Manola će najbolje procijeniti vaše specifične potrebe i odrediti personalizirani plan tretmana za optimalne rezultate. 

Kako Fotona 4D stimulira kreaciju kolagena?
Fotona 4D laser je napredan i izuzetno učinkovit tretman za pomlađivanje kože koji koristi snagu kolagena, zaslužnog za održavanje elastičnosti i čvrstoće kože. S godinama se proizvodnja ovog proteina smanjuje, stoga je potrebno posegnuti za učinkovitim tretmanima kako bi se nadomjestile njegove vrijednosti u tijelu. Potaknuta proizvodnja kolagena generirana Fotona 4D laserom nastavlja poboljšavati izgled kože i tijekom vremena.

Rezultati primjene Fotona 4D lasera 
Suvremena primjena Fotona 4D lasera u vaginalnom pomlađivanju prvenstveno predstavlja veliku pomoć i napredak u poboljšanju cjelokupnog zdravlja.  Širok spektar neinvazivnih tretmana ciljano djeluju na niz tegoba u ženskom intimnom području. Tijekom prirodnog procesa starenja, a uslijed smanjenih hormona, kao i nakon poroda, žene se susreću s promjenama u intimnom području koje mogu dovesti do neugodnosti i nezadovoljstva. Najčešće se radi o oštećenju vezivnog tkiva koje podupire unutarnje organe, a rezultira spuštanjem mokraćnog mjehura uz moguću pojavu urinarne inkontinencije. Foto-termičko djelovanje Fotona 4D lasera potiče proizvodnju kolagena u stijenki unutarnjih organa čime se učvršćuje potpora i jačaju mišići zdjelice, na potpuno bezbolan, brz i siguran način.

Sve više žena odabire Fotona 4D laser kao iznimno učinkovitu i minimalno invazivnu metodu koja ima višestruke pozitivne učinke. Pored zdravstvenih benefita, rezultati primjene su zategnutija i pomlađenija koža, obnovljena vlažnost, bolja prokrvljenost i stvaranje novog kolagena. Tretman je brz i ne zahtijeva oporavak, ostavlja dojam ugodne i tople masaže, nema nikakvih ograničenja pa se pacijentice mogu odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Nezadovoljstvo izgledom ili pak funkcionalni problem intimne regije uvelike utječu na manjak samopouzdanja kod žena. Tretman Fotona 4D laserom predstavlja revolucionarnu prekretnicu u estetskoj medicini, nudeći učinkovito rješenje za transformaciju vaše kože, podizanje samopouzdanja i poboljšanje kvalitete vašeg života.

Detaljnije informacije o Fotona 4D laseru, ali i sve ostale usluge Poliklinike Manola možete pronaći na njihovoj web stranici, a kako biste ostali u tijeku sa svim novostima i aktualnostima, možete zapratiti njihov Instagram profil. 

Kate Middleton zabljesnula u efektnom ljubičastom odjelu i elegantnim salonkama od brušene kože
Ana Radišić: Televizija će uvijek biti moja ljubav, vratit ću se kada mi se dogodi savršen projekt
Isplati se ustati u 4:30 i doživjeti let balonom u Kapadokiji, ti se prizori pamte cijeli život

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".