Susret inovativne tehnologije i nevjerojatne prirode

Ulje za čiščenje lica s laticama božura
Vidi originalni članak

L’OCCITANE predstavlja inovaciju u području njege lica – ulje za čišćenje lica s laticama božura, koje utjelovljuje provansalsku baštinu i krije tajne iz prirode. Po prvi put, L’OCCITANE je proizvod za njegu lica obogatio pravim laticama božura, a rezultat je zadivljujuć: odličan izgled kože lica i učinkovito djelovanje.

U svibnju, kada je ljepota cvjetova božura na vrhuncu, baršunaste latice jarkih boja ručno se ubiru. Latice se suše metodom koja osigurava da svaka pojedina latica zadrži svoje prirodne kvalitete, a zatim se uranjaju u zlatno ulje i čuvaju u bočicama L’OCCITANE ulja za čišćenje lica s laticama božura.

Ova mješavina ružičastih latica i zlatnog ulja predivna je poslastica koja koži daruje svilenkastu, blistavu put i nježno uklanja sve nečistoće. L’OCCITANE Ulje za čišćenje lica s laticama božura povest će vas na osjetilno putovanje kroz Provansu. Profinjena, nekomedogena formula učinkovito čisti kožu i savršeno uklanja nečistoće. Baršunasta tekstura ulja ostavlja kožu svilenkasto mekom i zdravog sjaja. Zatvorite oči, uživajte u svježem, cvjetnom mirisu i mekoj teksturi koja nježno dira vašu kožu. Krenite na jedinstveno putovanje koje će vaš svakodnevni ritual čišćenja lica pretvoriti u pravu osjetilnu pustolovinu!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".