Suradnja Victorie Beckham s kozmetičkom kućom Estée Lauder

Limitirana make up kolekcija nastala suradnjom dizajnerice Victorie Beckham s modnom kućom Estée Lauder u rujnu dolazi na odabrana prodajna mjesta diljem svijeta, uključujući i Hrvatsku...
Vidi originalni članak

Stilska ikona i modna dizajnerica Victoria Beckham udružila je snage s modnom kućom Estée Lauder i predstavila limitiranu make up liniju koja u trgovine diljem svijeta stiže u rujnu. Jane Hertzmark Hudis, direktorica The Estee Lauder Company smatra da Victoria predstavlja pravo lice kompanije budući odiše istim poduzetničkim duhom kao i slavna osnivačica kompanije. Sama Victoria je oduševljena čitavim procesom suradnje s Estée Lauder timom.

Estée Lauder brend je dijamant u kruni The Estée Lauder Companies Inc koju je osnovala Estée Lauder, jedna od prvih žena poduzetnica na svijetu. Kompanija i danas sljedi njenu viziju kreiranja vrhunskih inovativnih i sofisticiranih proizvoda.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".