Suradnja Star Wars-a i Max Factor-a

Da, dobro ste pročitali. Ljubitelji ovog filma i ljubitelji kvalitetne šminke ovaj put imaju nešto zajedničko. Pročitajte o čemu se radi u nastavku.
Vidi originalni članak

Uskoro u kina dolazi novi nastavak  filma kojeg ste svi barem jednom pogledali. Star Wars: Episode VII. – The Force Awakens moći ćete pogledati u prosincu 2015. godine, ali to nije sve. Za vrijeme snimanja filma glumci su imali priliku svoja lica krasiti šminkom Max Factora. Make up legenda Pat McGrath napravio je limitiranu kolekciju šminke s kojom je htio prikazati dva looka: svijetlo i tamu. „Droid“  i „Stormtrooper“ inspirirani su zlatnim nijansama i oštrim crtama na očima, a usne su tamnim ruževima. Pat je dao naglasiti „robotski“ štih metalnim bojama sjenila i ruževa za usne, no ne brinite se. Ova kolekcija Max Factora bit će veoma „koristiva“ pošto se metalne boje vračaju u modu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".