Super vijest za sve beauty ljubiteljice: Zimska rasprodaja stigla je u MAC i prije Božića!

Posjetite MAC prodajna mjesta i pronađite svoje omiljene proizvode snižene i do 40%.
Vidi originalni članak

Ako još uvijek niste kupili dar nekoj dragoj osobi, mami, sestri, prijateljici ili kolegici, imamo super vijest! Zašto je ne biste obradovali nekim MAC proizvodom - zimska rasprodaja stigla je u MAC i prije Božića!

Posjetite MAC prodajna mjesta i pronađite svoje omiljene proizvode snižene i do 40%. O rasprodaji se možete informirati i putem MAC Cosmetics Hrvatska, službenog Instagram profila, a odlični vas proizvodi čekaju u dućanima u Zagrebu i u Splitu.

Također, za sve one koji nisu u mogućnosti otići u trgovinu, tu je i opcija dostave na kućnu adresu, a sve što trebate je javiti se na mail adresu mac.dostava@orbico.com

Komad iz Zare pokrenuo raspravu na internetu: 'Hej, Zara, je li sve ok? Jesu li ovo hlače? Nešto za konje?'
Studentica medicine nosi najpopularnije čizme sezone o kojima je mišljenje podijeljeno, a stvarno joj dobro pristaju!
Torta je uvijek dobra ideja: Napravite je po receptu koji ne iziskuje puno vremena, a razveselit će sve
Napravite božićni kuglof po receptu Domaćice Sanje, omiljene domaće gastro blogerice

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".