Super-ravne šiške ponovno su in! Voljeli smo ih devedesetih, a Jennifer Lopez već ih je isfurala

Kao i ostatak trendove, i super-ravne šiške u novoj sezoni dolaze u poboljšanoj verziji i izgledaju stvarno cool tako da vjerujemo da će ih ljubiteljice šiški stvarno obožavati.
Vidi originalni članak

Kažu kako trendovi u modnom i beauty svijetu dolaze i odlaze, a to posebno vrijedi i za kosu jer nam se zadnjih sezona stalno vraćaju frizure koje su bile hit sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća.

Tako su na red došle super-ravne šiške kakve su se nosile u kasnim devedesetima i na početku novog tisućljeća, kad su ih nosile it djevojke poput Paris Hilton i Nicole Richie. 

Znate li koji su horoskopski znakovi najljepši, koji najpametniji, a koji najbogatiji?

 

Kao i ostatak trendove, i super-ravne šiške u novoj sezoni dolaze u poboljšanoj verziji i izgledaju stvarno cool tako da vjerujemo da će ih ljubiteljice šiški stvarno obožavati. Za početak, ovakve šiške dolaze s razdjeljkom na sredini, što znači da će generacija Z biti zadovoljna. Podsjetimo, prošle godine TikTokom je kružio video u kojem je generacija Z rekla kako je razdjeljak po sredini moderan, dok je onaj po strani out

Super-ravne šiške već je isprobala i Jennifer Lopez, koja ih je isfurala na snimanju kampanje za Coach, a pristaju joj savršeno. Njezin stilist kose Chris Appleton podijelio je fotografije na društvenim mrežama i ispod fotografije napisao: "Tko se slaže da trebamo vratiti u modu super-ravne šiške?". 

Kako piše Glamour, nije Lopez jedina koja se odlučila za ovaj povratnički trend. Isprobale su ga i Dua Lipa, Lili Reinhar i Rose Byrne, čije frizure mogu poslužiti kao odlična inspiracija. 

Ovakva frizura, kažu stručnjaci, najbolje izgleda na jako dugačkoj kosi. Kosa je jako zaglađena i ravna, a ako želite zatražiti ovaj look u salonu, najbolje je odabrati dužinu koja će biti svestrana, odnosno moći ćete šiške nositi na različite načine.

Jednom kad se ošišate, stiliziranje šiški ne može biti jednostavnije - uzmite peglu i izravnajte šiške, a sve učvrstite lakom za kosu. 

Ipak, prije nego se odlučite za šišanje, razmislite o par stvari. Treba imati na umu kako je šiške potrebno konstantno održavati pa na to treba biti spreman. Također, trebat će neko vrijeme da ponovno narastu pa razmislite jeste li spremni čekati, u slučaju da vam se ne svide. 

Prije šišanja savjetujte se s frizerom kako biste pronašli stil koji vam najviše odgovara. Primjerice, dugačke šiške naglašavaju obraze i nose, a super izgledaju na duguljastom licu. Za kraj, razmislite imate li dovoljno vremena svakog jutra za njihovo stiliziranje jer nisu uvijek "poslušne". 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".