Super poklon s kojim možete spojiti sve želje u jedno!

Najveći lanac shopping centara u Hrvatskoj, Supernova, od prosinca 2019. u ponudi ima nove shopping poklon-kartice koje je moguće kupiti i putem službenog webshopa
Vidi originalni članak

Uz samo par jednostavnih online koraka, lako je doći do idealnog poklona za sve prigode i vama važne osobe. Darivanjem Supernova poklon-kartice omogućavate nezaboravno shopping iskustvo u svim Supernova shopping centrima u Hrvatskoj u više od 500 trgovina.

Vrijeme darivanja traje tijekom cijele godine bilo da je riječ o svečanim obljetnicama, rođendanskim proslavama, poslovnom darivanju kolega i suradnika ili nekoj drugoj važnoj prigodi. Ipak, nešto se više daruje tijekom blagdanskog perioda, a manjak vremena otežava izbor zbog čega je shopping uvijek najbolji poklon. Darujete Supernova poklon-karticu jer je riječ o super poklonu s kojim ćete spojiti sve želje u jedno.

Darivanjem Supernova poklon-kartice omogućavate poklon koji traje čak 12 mjeseci što je ujedno i period u kojem se može obaviti shopping u svim Supernova shopping centrima diljem Hrvatske. Poklon-kartica odličan je izbor i za last minute odluke, a obradovat će i one najzahtjevnije. Od ovog prosinca kupiti se može i putem službenog webshopa što će uštedjeti svačije vrijeme. Detaljne informacije, uvjete kupovine kao i popis trgovina u kojima poklon-kartice vrijede pronađite na službenim internetskim stranicama centara Supernova.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i obradujte svoje najdraže odličnim poklonom te im omogućite najbolje shopping iskustvo diljem Hrvatske.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".