Summer festival look: ljetna događanja koja ne želite propustiti!

Ljetni festivali na otvorenom postali si glavni ljetni događaji, po cijeloj Europi. Sezona je počela već u svibnju, ali opasno se zahuktava… velik je izbor mjesta, mogućih glazbenih odabira. Treba samo znati koji stil i koji look se nosi ovo ljeto
Vidi originalni članak

Ljetni festivali idealna su prilika za opuštanje i zabavu, ali i manifestacije za koje se možete poigrati s modom i make-upom. Dođite u Avon Beauty Boutique u Gundulićevoj 34 i i odmah isprobajte sve novitete!

Sezonu festivala otvorio je legendarni američki Coachella festival koji se održava u travnju u Kaliforniji, i postavio je modne odrednice za cijelu sezonu glazbenih manifestacija na otvorenom diljem Europe. Dominantni stil i ove godine je boho, što znači da se nose prozračne ljetne haljine koje možete podignuti prirodnim modnim dodacima, poput primjerice cvijeta u kosi. 

Ako se bolje osjećate u hlačama, odaberite kratke hlače visokog struka ili kratke traperice. Sve začinite slamnatim šeširom ili dizajnerskom torbom te krupnim komadima nakita: narukvice, ogrlice, prstenje i sunčane naočale. Festivali su i idealna prilika da se poigrate s make-upom. Avon je pripremio posebnu ljetnu festivalsku kolekciju koju čini kombinacija prirodnih nijansi sa sjajnim detaljima. Vesele žive boje na očima, naglašene obrve, maskare u boji, tekući Flashlight iluminatori na licu i ramenima za dodatnu dozu festivalskog sjaja te neonske glossy boje na noktima stilske su odrednice s kojima ne možete pogriješiti. Za igru boja na očima tu su Big&Magical Volume maskara u pet boja: magenta, ljubičasta, tirkizna, plava i crna, a na usnama je sve dozvoljeno: možete odabrati nude nijansu ruža, ali se poigrati sa snažnim bojama poput narančaste i ljubičaste. Za odvažniji look, tu je olovka sa štambiljem koji dolaze sa zvjezdicama ili munjama koje će zaokružiti festivalski look.

Vlogerice Ivana Panek i Katarina Klobučar isprobale su Avonove ljetne novitete i na svojim su profilima dale prijedloge za savršeni kalifornijski make up. Festivalska sezona u Hrvatskoj otvorena je krajem svibnja Zrće Spring Break festivalom i nastavljena u Zagrebu IN music festivalom, a za ljubitelje elektronske glazbe slijedi Ultra u Splitu. Festivalskih događanja neće nedostajati ni diljem Europe. Početkom srpnja u Poljskom gradu Gdynu održat će se Opener's Festival na kojem će nastupiti Lana del Rey, Traviss Scott i The Strokes, a za sve koji planiraju ljetni odmor provesti u Španjolskoj tu je veliki Starlite Festival Marbella koji traje cijeli mjesec i na kojem će nastupiti megazvijezde poput Stinga, Erosa Ramazzottija, Beach Boysa. Ako vam je pak Španjolska prevruća, za vas je kultni danski Roskilde Festival, jedan od najvećih svjetskih rock festivala. Po prvi put organiziran davne 1971. uz 32 većinom lokalna benda, danas ugošćava više od 150 bendova sa svih strana svijeta, uključujući najveće svjetske rock zvijezde. Kolovoz rezervirajte za Sziget Festival. Događa se na stvarno cool mjestu, uz obale rijeke Dunav, a imena koja dolaze ovo ljeto oduševit će vas: Ed Sheeran, Florence + The Machine, Post Malone.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".