Suha koža postala je čest problem: Izdvojili smo najbolje hidratantne kreme koje mogu pomoći u rješavanju problema

Ovih dana često čujemo za problem suhe kože, a ove će kreme biti omiljen proizvod u svakodnevnoj beauty rutini
Vidi originalni članak

Ovih dana često čujemo za beauty problem zvan suha koža u karanteni. Mnogi su se s njim susreli, a postoji nekoliko razloga za to. Prije svega, s obzirom na to da smo cijeli dan zatvoreni u četiri dana, a prostor se grije, smanjuje se količina vlage u prostoru, zbog čega i koža bude manje hidratizirana. Osim toga, inače u svakodnevnom životu zbog odlaska van, dolazi do promjene klime, a to potiče uljne žlijezde na hidrataciju kože. Kad se tome doda češće tuširanje, umivanje i pranje ruku, dolazimo do uklanjanja prirodnih ulja s kože. 

Uprvo iz tog razloga, jako je važno prilagoditi beauty rutinu postojećem stanju i u njegu kože, u ovom slučaju lica, dodati proizvode koji će je dovoljni hidratizirati i pobrinuti se da dobije sve potrebne sastojke. Za njegu lica najbolje je potražiti proizvode koji nisu toliko teški, a sadrže glicerin, hijaluronski kiselinu, vitamin C i E. Također, bitno je da proizvode koristite češće od dva puta dnevno, odnosno češće od jutarnje i večernje beauty rutine kako bi lice često bilo navlaženo.

U galeriji smo izdvojili odlične hidratantne kreme koje možete dodati u svoju beauty rutinu:

FOTO: Notino Vichy Aqualia Thermal Rich hranjiva hidratantna krema za suhu i vrlo suhu kožu lica, 169,30 kn FOTO: Notino Nuxe Crème Fraîche de Beauté hidratantna i hranjiva krema za suhu i vrlo suhu kožu lica, 163,90 kn FOTO: Notino La Roche-Posay Hydreane Riche hranjiva i hidratantna krema za osjetljivu i suhu kožu lica, 113 kn FOTO: Notino Embryolisse Moisturizers posvjetljujuća hidratantna krema za normalnu i suhu kožu, 167,90 kn FOTO: Notino Clinique Moisture Surge Intense dnevna hidratantna krema za suhu i mješovitu kožu, 219 kn FOTO: Notino Clarins Hydra-Essentiel svilenkasto nježna hidratantna krema za normalnu i suhu kožu, 355 kn FOTO: Notino CeraVe SA hidratantna omekšavajuća krema za suhu i vrlo suhu kožu, 94,90 kn FOTO: Notino Bioderma Sensibio Rich hidratantna i umirujuća krema za suhu i vrlo suhu kožu lica, 144,70 kn FOTO: Notino Bioderma Hydrabio Crème hranjiva hidratantna krema za suhu i vrlo suhu osjetljivu kožu lica, 153,40 kn FOTO: Notino Avène Hydrance hidratantna krema za suhu i vrlo suhu kožu lica, 163,90 kn

Zvijezde nove Dive su žene koje u nemogućim uvjetima pokušavaju naše živote vratiti u normalu  Novu Divu potražite na kioscima u subotu, 11. travnja, ekskluzivno uz Večernji list 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".