Stručnjak o frizurama zastupnika: 'Miletić se traži, Plenković ima dobru frizuru, a Jandroković može poraditi na njoj'

Aleksandar Saša Poturović iz zagrebačkog frizerskog salona Hairway by Robi&Saša prokomentirao je imidž nekoliko političara
Vidi originalni članak

Marin Miletić svojom je frizurom izazvao pozornost u saborskim klupama, a tim smo povodom zamolili Aleksandra Sašu Poturovića iz poznatog zagrebačkog frizerskog salona Hairway by Robi&Saša, da prokomentira odabir frizura nekih od zastupnika. Željeli smo da nam, sa strane struke, kaže kako političarima ove frizure pristaju. 

- Miletić se još traži. On je u svim scenama, od rocka, od darkera, od vjeroučitelja pa do političara... Za jednog političara, smatram da bi mogao poraditi na malo ozbiljnijem izgledu. Ovo zna isfurati, ali za jednog političara, ne bih se složio s njegovim odabirom frizure - prokomentirao je Poturović Miletićev izgled, dok je za Peđu Grbina većinom imao riječi hvale. Kaže kako je dobro ošišan i ima klasičnu frizuru koju će vjerojatno nositi cijeli život: 

- Na ovakvu se frizuru naviknuo, a pozornost treba staviti na bradu. Ona bi mogla malo markantnije izgledati, ali sve u svemu je okej.

Frizer se osvrnuo i na imidže Andreja Plenkovića i Gordana Jandrokovića:

- Plenkoviću je dobra frizura, ima gustu kosu, čovjek dobro izgleda. Jandroković cijeli život nosi istu frizuru, nije sklon promjenama... Nije da ima neku gustu kosu, ali opet, može poraditi na frizuri.

Kosu Nikole Grmoje opisao je kao "balkansku". Kaže kako je čvrsta i dodaje kako takav stil dobro nosi.

S druge strane, Poturović kaže kako bi Vilim Matula obvezno trebao poraditi na frizuri:

- Trebao bi se malo ljepše ošišati i koristiti preparate za kosu, tada bi i ukupni imidž bio bolji.

Poturović za Ivana Malenicu kaže kako mora poraditi na kompletnom stajlingu, od frizure do garderobe jer se mnogo toga može napraviti.

- Božo Petrov nosi monotonu klasiku, ali razumijem da čovjek nije niti probao bolje pa se drži toga - komentira Poturović i osvrće se na look Gorana Ivanovića.

Opisuje ga kao urednog i pristojnog, a ošišan je klasično i pomalo bezidejno, kaže. Poturović vjeruje kako je to frizura koji Ivanović želi jer je u takav imidž siguran.

- Što se tiče odabira frizure Marina Mandarića, mislim da ne zna što bi s frizurom, obvezno mora poraditi na izgledu - zaključio je frizer iz poznatog zagrebačkog salona.

 

Pratit će vas od jutra do večeri: Za ove parfeme kažu kako na koži traju cijeli dan

Modno osviještene sestre s Cvjetnog: 'Ne nosimo tajice, trenirke i Uggsice, kao ni sve ostalo što ne naglašava ženstvenost'

Frizure prema horoskopu su hit: Provjerite kakav je imidž za vas prema znaku zodijaka

Kakva kombinacija! Ona u centru Zagreba nije prošla nezamijećeno: 'Važno je da čovjek nosi ono što ga veseli!'

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".