Stručnjaci otkrivaju odlične trikove kako pustiti gušće obrve za lakše oblikovanje

Prije nanošenja bilo kojeg tretmana za dlačice na obrve, obavezno očistite kožu ispod obrva
Vidi originalni članak

Prvi korak do gustih obrva je pravilna njega i održavanje. Njega obrva uključuje hidrataciju i kondicioniranje dlačica kako bi se podržao njihov rast. Kako biste jednostavno pustili svoje obrve i omogućili im rast, slijedite nekoliko uputa kako biste dobili gušće obrve.

Prije nanošenja bilo kojeg tretmana za dlačice na obrve, očistite kožu ispod obrva, savejtuje MasterClass. Piling ovog područja toplom vodom i nježnim sredstvom za čišćenje lica uklanja mrtve stanice kože koje se nakupljaju i začepljuju folikule dlake. Nakon čišćenja i pilinga, umasirajte kremu za lice na područje obrva kako biste nahranili kožu. Održavanje kože čistom i vlažnom također će pomoći vašim proizvodima i tretmanima za obrve da prodru u kožu.

Ako vam ručnici nakon pranja zaudaraju, postoji rješenje i za to: Potrebna su vam samo dva sastojka!

Nanošenje ulja na obrve prirodan je način hidratacije i jačanja obrva, podržavajući zdrav rast dlačica. Odaberite hranjivo ulje, kao što je ricinusovo ulje ili ulje ružmarina, i utrljajte otopinu u obrve. Ricinusovo ulje sadrži vitamin E i masne kiseline, dok ulje ružmarina pomaže u izmjeni stanica u folikulima kose. Vizažisti također predlažu da obrve njegujete kokosovim ili maslinovim uljem, koji hidratiziraju i njeguju.

Kako vam dlačice na obrvama rastu, zalutale dlačice mogu se pojaviti ispod i iznad vaše prirodne linije obrva. Izbjegavajte pretjerano čupanje ovih dlačica pincetom, kako bi ostale dlačice mogle narasti i ispuniti vaš prirodni oblik obrva. Čupanje dlačica na obrvama može dugoročno zaustaviti proces rasta, stoga dajte obrvama vremena da ponovno izrastu.

Dlačicama obrva potrebno je šest do osam tjedana da izrastu, međutim, možete pospješiti ponovni rast primjenom seruma za rast obrva. Koristite serum za obrve ako imate tanke obrve i želite potaknuti rast ili ako imate rijetke dlačice i želite punije obrve. Prepuni sastojaka bogatih hranjivim tvarima, kao što su peptidi, antioksidansi i proteini, serumi za obrve liječe gubitak kose stimulirajući i hidratizirajući folikule dlake. Serumi za rast dlačica na obrvama slične su konzistencije gelovima za obrve, pa ih možete nanijeti na dlačice čistom maskarom.

 U galeriji pronađite kreme koje će pomoći u borbi protiv suhe i ispucale kože:

Weleda Skin Food Original Ultra-Rich Cream Kiehl's Ultimate Strength Hand Salve Vaseline Intensive Care Advanced Repair Hand Cetaphil Pro Eczema Soothing Moisturizer CeraVe Moisturizing Cream

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".