Stručnjaci iz hit zagrebačkog salona savjetuju: Četiri trika s kojima ćete sakriti "lošu" frizuru na godišnjem

Ljeti obično imamo potrebu micati kosu s lica i vrata, a frizure s maramom mogu biti jako romantične i kombinirati se na različite dužine.
Vidi originalni članak

Ljeto je u punom jeku, a s njim dolaze i lepršave tkanine te jarke i svijetle boje. To se, naravno, ne mora odnositi samo na odjeću - dok za svoj ljetni stajling birate modne dodatke, ne zaboravite na marame za kosu koje su se vratile na velika vrata.

Volimo ih jer se mogu nositi na mnogo načina, a i super su za skrivanje "loše" frizure na godišnjem. Ako u ljetnu frizuru ubacite lijepu, nježnu svilenu ili šifonsku maramu, ona će biti zvijezda stajlinga!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ljeti obično imamo potrebu micati kosu s lica i vrata, a frizure s maramom mogu biti jako romantične i kombinirati se na različite dužine. Potrebno je samo malo kreativnosti, a par trikova potražili smo kod stručnjaka iz salona Vikler i ruž. Oni su super rješenje u trenucima kada kosa nije isfenirana ili osušena do kraja. Sve što trebate su gumice za kosu, par ukosnica i marama. 

Prva ideja

Oko repa zamotajte maramu te prilikom pletenja pletenice maramu spojite s dva od tri pramena kose i ispletite do kraja. Na samom kraju ponovno provucite kroz gumicu.

Druga ideja

Svežite rep te maramu omotajte oko samog vrha repa i “zarolajte” prema gore. Nakon rolanja, maramu zavežite oko repa u čvor i fiksirajte punđu ukosnicama.

Treća ideja

Na vrhu glave složite malo punđicu, te maramu raširite oko nje i lagano ju skupite oko punđice te fiksirajte.

Četvrta ideja

Svežite rep, kosu iznad gumice razdvojite prstima i rep provucite kroz taj dio. Isti postupak ponovite ispod već napravljenog repa. O vama ovisi koliko puta želite ponoviti postupak i, naravno, o dužini kose. Na kraju možete ležerno zavezati maramu ako želite.

 

Ona je zaslužila čistu peticu iz stila: Nosi torbicu i obuću koje cure ljeti obožavaju

Raskošna kreacija za vjenčanje: Rimac odabrala model koji nije dostupan u Hrvatskoj, a cijena mu je "vrtoglava"

Koliko se često trebate šišati s obzirom na dužinu kose, kako bi ona bila zdrava i njegovana?

Elegancija kakvu ne viđamo često: Dama sa špice nosi haljinu koju cure ovog ljeta obožavaju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".