Stop preosjetljivosti zubiju

Zbog svakodnevnog unosa tople ili hladne temperature hrane, kiselina iz namirnica ili šećera u sokovima može nastati pretjerana osjetljivost zubiju.
Vidi originalni članak

Osjetljivi zubi i izloženi zubni vratovi zahtjevaju posebnu pažnju i korištenje nproizvoda za higijenu usne šupljine prilagođenih tom problemu. Potrebno je izabrati odgovarajuću zubnu pastu i četkicu za zube, a birajte one s oznakom “sensitive”. Osjetiti ćete znatnu razliku.

DR. MED. DENT. IVANA REŠETAR BREZAK

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".