Što su za Black Friday pripremili beauty web shopovi? Evo što donose Notino, FABUspot, Douglas, MAC...

Zavirili smo u ponudu domaćih i stranih web shopova i otkrili što spremaju za ovaj Crni petak - na nekima su sniženja već počela!
Vidi originalni članak

Zadnji petak u studenom rezerviran je za Black Friday, a mnogi su dućani i web shopovi već počeli sa sniženjima - u nekima traje Black Week, dok dio njih nudi posebne popuste ususret Crnom petku. Nakon što smo vidjeli što donose high street dućani i web shopovi, odlučili smo provjeriti kakve akcije nude beauty dućani

U nekim dućanima već su počela sniženja za Black Friday, evo što nude high street brendovi

Notino nudi 25% popusta na top brendove uz kod black25. Među odabranim brendovima, između ostalih, nalaze se Lancome, Kerastase, Gucci, L'oreal, Vichy, Burberry, MAC, Versace, NYX, La Roche Posay, Avene... Popust se odnosi na sve proizvode s oznakom "Black Friday". Ponuda traje do 29. studenog.

Na FABUspotu traje zagrijavanje za Black Friday. Svaki dan, od 23. do 26. studenog, kupce na FABUspotu i u parfumerijama čekaju popusti do 25% na izdvojene kategorije. Trenutno vrijede akcije na proizvode za njegu kose, mirise i make up. 

Od 23. do 28. studenog na Douglasu traje Black Beauty week pa je odabrani dio asortimana snižen 20%. 

Beauty Pharmacy pripremio je do 75% popusta, a na kupnju iznad 590 kn, svaki kupac ostvaruje još dodatnih 5% popusta. Ponuda traje od 19. do 30. studenog. 

U MAC-u Black Friday traje cijeli tjedan. Kupce pozivaju da se počaste proizvodima koji su im dugo na wishlist jer daju 20% popusta na sve, a 30% na odabrane favorite. U popust ne ulazi blagdanska kolekcija. 

I na Look Fantasticu počeo je Crni petak - uz kod LFBEAUTY moguće je uštedjeti do 30%, a do 30% popusta nudi i Beauty Bay

Feel Unique daje do 33% popusta na odabrane proizvode te na više od 300 brendova. 

Umjesto tenisica, Kurspahić bira čizme zmijskog uzorka: 'Tenisice su za trening, sportski chic je nešto najgore na svijetu'
Kako doma oprati kosu da barem približno ima efekt kao pri izlasku iz frizerskog salona?
Ljepotica sa špice pokazala kako kožne bermude uklopiti u zimski stajling; nosi i čizme koje nikad ne izlaze iz mode
Zgodna i stajliš studentica ekonomije: 'Kako zbog korone nema prigode za sređivanje, sredim se kad idem u grad'

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".