Što nam sve ove jeseni dolazi na police?

Jesen i zima pravo su vrijeme za nešto tamnije, no još uvijek nježne boje te mirise koji će nas podsjećati na one ljepše, sunčanije dane.
Vidi originalni članak

Kako biste jesen i zimu pregrmili te kako bi tmurne dane razigrali bojama na sebi, isprobajte neke od novih proizvoda koji nam ove jeseni dolaze na police. 

Deborah Milano predstavlja za ovu jesen predstavlja novu 2u1 formulu long lasting ruža, koji je kombinacija ruža i primera. Milano Red Long Lasting spaja odvažnu boju i ekstremnu postojanost. Istovremeno pruža učinak primera za usne, zahvaljujući glatkoj, vlažnoj teksturi i mat satenskom završetku. Dok inovativna 2u1 formula u samo jednom potezu daje besprijekoran izgled, a čista i glatka tekstura savršeno prianja uz usne, ekstrakti papaje i orhideje imaju svojstvo omekšavanja i njege usana, istovremeno djelujući kao primer. Rezultat je dugotrajna i izražena boja usana.

Za muškarce, Jimmy Choo otkriva novi miris Intense koji ističe muževnošt, sofisticiranost te je neodoljivog intenziteta.Sa elegantnom lavandom i pačulijem na početku, JIMMY CHOO MAN INTENSE naglašava senzualnost originalnog mirisa Man dodajući notu crnog papra i trio novih nota za pojačanje bazne amber.

Kako bi i žene zamirišale potpuno drugačije ove jeseni, Want je okrenuo potpuno novo poglavlje s parfemom Want Pink Ginger DSQUARED2. Radi se o orijentalno-cvjetnom mirisu s neobičnom svježom i vibrantnom osobnošću, a namijenjen je za ženu koja živi u trenutku, koja je ženstvena, odana zabavna, impulzivna, sa stilom... odnosno za žene sa više osobnosti, koje su uvijek ono što žele biti. U srcu mirisa slijede baršunasti tonovi Damask ruže, heliotropa i nerolija. Bazne note su vanilija s Madagaskara, ljubičica i ambra, završetak koji ovaj miris čini uzbudljivim i senzualnim.

Uz ovo sve, Pupa donosi Velvet Garden jesensko zimsku kolekciju za 2016. koja je izuzetno ženstvena, a dočarava sočan dojam baršuna koji je provodni motiv jesensko-zimskih haute couture kolekcija. Birale su se bogate, duboke boje, koje su potpuno nosive, poput boje šljive, intenzivne roze, hladne roze te zagasite boje šljive. Usne i nokti dijele istu priču: bogata tamnocrvena u rasponu od boje fuksije do boje jagoda.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".