Što je facelift?

Kirurški facelift daje fantastične rezultate u pomlađivanju lica.
Vidi originalni članak

Facelift je zahvat kojim postižemo fantastične rezultate!

Svakom se pacijentu mora pristupiti individualno i samo za njega napraviti “strategiju“ te osmisliti kombinaciju metoda s kojima će lice dobiti mladenačku svježinu.

Pacijentu sugeriramo metode koje možda i nisu bile njegov prvi izbor, ali mi preporučujemo one koje će osigurati ljepotu i formu te zadržati prirodan izgled. Vrijeme kada je netko kandidat za face lift individualano je.

Zahvat se najčešće izvodi u pedesetim i šezdesetim godinama. Na licu i vratu postoje jasni znakovi po kojima se određuje je li osoba kandidat za operaciju facelifta ili se problem može riješiti nekim konzervativnijim metodama.

Važno je prepoznati kada fileri i botox više ne djeluju, odnosno ne dovode do poboljšanja te kada treba upotrijebiti operativnu metodu faceliftinga.

Facelift je kirurški je postupak kojim se koža i potkožno tkivo donjeg dijela lica i vrata pomlađuju, a izvodi se skrivenim kirurškim rezom iza uha i u vlasištu.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".