Stilovi Leonor Greyl kroz desetljeća: Glamurozne i prirodno lijepe kose

Vidi originalni članak

Linija proizvoda Leonor Greyl kreirana je 1968. godine, prema konceptu stvaranja proizvoda za njegu kose od bilja i najboljih prirodnih aktivnih sastojaka.

Tada su se pojavili prvi »eko-šik« proizvodi, i vrlo su brzo postali omiljeni: ikoničko ulje Huile de Palme (sada Huile de Leonor Greyl), Shampooing au Miel i čuvena Crème aux Fleurs...

Stalnim inovacijama, Leonor Greyl je već tada u svoje formule šampona miješala vitamine i razvijala najpoželjnije proizvode za njegu kose za sve sjajniju, mekšu i ljepšu kosu. Danas, njezini su kultni proizvodi nježni prema kosi, bez silikona, parabena i SLS-a, zbog čega osvajaju široku javnost a visoko ih cijene VIP osobe i stručnjaci za ljepotu diljem svijeta!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".