'Stiletto trepavice' novi je trik nanošenja maskare koji očima daje zavodljiv i zanimljiv izgled

Stiletto trepavice su odličan trik za sve žene koje žele istaknuti svoje oči i dati im nešto posebno
Vidi originalni članak

Za sve ljubiteljice dramatičnih i zavodljivih pogleda, stiže novi trik maskare koji se naziva "stiletto trepavice". Ova tehnika nanošenja maskare daje trepavicama zanimljiv izgled koji podsjeća na tanki i dugi vrh štikle.

Kako bismo došli do ovog izgleda trepavica, potrebno je koristiti maskaru koja ima tanju četkicu i koja se lako nanosi. Najbolje je odabrati maskaru koja ima gustu formulu, kako bi se trepavice mogle zahvatiti u jednom sloju, kako savjetuje Glamour.

Prvi korak u ovom triku je da se korijen trepavica obilno namaže maskarom. Zatim, četkica se treba vodoravno nanijeti prema van, do kraja trepavica, pri čemu se treba povući prema gore, kako bi se postigla željena visina.

Nakon toga, potrebno je četkicom krenuti s unutarnje strane trepavica, nanoseći maskaru dijagonalno prema van, kako bi se postigao oblik stiletto trepavica. Kada se nanese dovoljno maskare, trepavice će izgledati duguljasto i istaknuto.

Ovaj trik može se koristiti i s lažnim trepavicama, što će dati još dramatičniji izgled očima. Lažne trepavice se stavljaju na krajeve trepavica, kako bi se postigao željeni stiletto oblik.

Stiletto trepavice su odličan trik za sve žene koje žele istaknuti svoje oči i dati im nešto posebno. Ova tehnika nanošenja maskare može se koristiti za posebne prigode ili kada želite izgledati zavodljivo i privlačno.

Jarke boje i zanimljivi oblici; torbice idealne za dolazak proljeća:

FOTO: Zara Mekana torba preko ramena 25,95 EUR FOTO: Zara Košara torba 29,95 EUR FOTO: Zara City torba s uzorkom krokodilske kože 25,95 EUR FOTO: Zara Torba s kopčom 25,95 EUR FOTO: Zara Četvrtasta mini shopper torba 19,95 EUR FOTO: Zara Satinirana cvjetna torba 35,95 EUR FOTO: Zara Torba s kvadratnim dijelom 25,95 EUR FOTO: Zara Mini city torba 22,95 EUR FOTO: Zara Satinirana cvjetna torba 35,95 EUR FOTO: Zara Svjetlucava torba u obliku srca 29,95 EUR

Sve što trebate znati o korištenju retinola i zašto ga uvrstiti u rutinu njege kože, prema dermatolozima
Atraktivna plavuša u kombinaciji kojoj ne možemo pronaći manu: 'Volim boje i mix uzoraka, kao i eleganciju, ženstvenost i profinjenost'
Zgodan poslovnjak tip-top je od glave do pete: 'Danas sam odabrao malo hrabriju kombinaciju punu raznih uzoraka'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".