Stigli su prvi adventski kalendari; jedan koji će oduševiti beauty ljubiteljice pronašli smo u H&M-u

Beauty adventski kalendar veliki su hit posljednjih nekoliko godina pa mnogo kozmetičkih brendova već s prvim danima jeseni predstavlja svoje božićne adute.
Vidi originalni članak

S obzirom na topao i sunčan početak listopada, još ne razmišljamo o Božiću, no prve božićne stvari već su došle u ponudu omiljenih dućana. Tako smo u H&M Homeu pronašli genijalne stvari za uređenje interijera, dok je H&M za najnestrpljivije ponudio adventski kalendar.

 

Beauty adventski kalendar veliki su hit posljednjih nekoliko godina pa mnogo kozmetičkih brendova već s prvim danima jeseni predstavlja svoje božićne adute. U njih su uključeni bestselleri pojedinog brenda, a najčešće dolaze u minijaturnim ili putnim pakiranjima, što je jako praktično za kozmetičku torbicu. 

H&M je među prvima dodao adventski kalendar u svoju ponudu, a za njega je potrebno izdvojiti dvjestotinjak kuna. Osim na web shopu, gdje je njegova cijena 29,99 eura, pronašli smo ga i u fizičkim trgovinama, među kojima je i H&M na Cvjetnom u Zagrebu. Kalendar dolazi u upečatljivom ružičastom pakiranju, boji pomalo netipičnoj za božićno razdoblje, a sadrži 24 beauty iznenađenja. Kalendar je dio limitiranog izdanja, a odbrojavanje do Božića uz njega će biti još uzbudljivije. 

Neki od beauty favorita u kalendaru su šljokičasta maskara, ruževi u različitim nijansama, sjajila za usne, gel za obrve, četka za rumenilo, sjenila i highlighter

 

Kako izgleda jedan od najtraženijih modela čizama ove sezone? Nosi ih stajliš domaća it djevojka

Koliko često perete traperice? Direktor Levi'sa tvrdi da ih nikad ne treba prati, a evo i zašto

Naučite oprati kosu kod kuće na način da ima efekt kao pri izlasku iz frizerskog salona

Majstorica za obrve otkriva tajnu savršeno oblikovanih obrva: "Bacite pincetu iz ruku"

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".