Stigla je sezona marmelade, a mi imamo najbolji recept... Za brončani ten!

Ako ovih dana namjeravate pobjeći na more, a nemate puno dana godišnjeg odmora, pretpostavljamo da želite potamniti što prije
Vidi originalni članak

Sva sreća pa mi imamo recept za to! Ne, ne mislimo da trebate kuhati na godišnjem odmoru, opustite se. Kad kažemo "recept" mislimo na "marmeladu" i to ne onu za palačinke, već za tijelo. Marmelade su posljednjih nekoliko sezona vrlo popularne, a kako i ne bi bile, kad doslovno imaju čarobni učinak na kožu - potamni u najkraćem roku. Recept ima visoki udio ljubičaste mrkve ili "crne kraljice" kako se još naziva, a idealan je sastojak za prirodnu pripremu kože za sunce. Nije baš sastojak koji možete pronaći svugdje, ali mi znamo gdje je ima najviše. Riječ je o Biobaza Kraljevskom pekmezu

Temeljem istraživanja, Biobaza farmaceuti posebno su osmislili dva pekmeza za brzo tamnjenje i brončani ten s ljubičastom mrkvom: 

SUPERTANNING ROYAL MARMALADE - Kraljevski pekmez za brzo tamnjenje i brončanu put sadrži 100% prirodnu, inovativnu formulu za brzo tamnjenje i postizanje ujednačenog, prirodno-brončanog tena. Obogaćen ekstraktom ljubičaste mrkve, riznicom antocijanina i beta-karotena snažnog antioksidativnog djelovanja, potpomaže pripremu kože za izlaganje suncu. Uz hranjiva ulja rajčice (likopen), masline, nevena i oraha, te vitamin E koža će i tijekom sunčanja biti zaštićena od isušivanja i prijevremenog starenja. Lako maziv, pekmez se brzo upija te je ugodan na koži, kojoj pruža lijepi ten i kraljevski sjaj već nakon par dana sunčanja.

SUPER TANNING ROYAL GOLD MARMALADE – Kraljevski zlatni pekmez za brzo tamnjenje - Inovativna formula Kraljevskog pekmeza s ljubičastom mrkvom za intenzivno tamnjenje obogaćena je zlatnim česticama koje dodatno naglašavaju preplanulu put. Kompleks smilja, nevena i masline koži pruža vlagu i potiče regeneraciju, a ekstrakt ljubičaste mrkve potpomaže pripremu kože za izlaganje suncu.

Najveća prednost pekmeza je što ćete brzo postići preplanulu put, a i boja će trajati dulje, jer sprječava guljenje kože, ali nemojte zaboraviti i na kremu sa zaštitnim faktorom. 
Predlažemo Biobazin mineralni losion za sunčanje. Losion je obogaćen blagotvornim supersastojcima, poput ljubičaste mrkve, kao i pekmez, koja priprema kožu za izlaganje suncu, masline, koja podupire regeneraciju kože i pruža joj hidrataciju, te uljem maline koja prirodno štiti kožu od sunca i umiruje. Brzoupijajuća, vodootporna formula idealna je za njegu lica i tijela, a osim toga odmah možete navući i omiljenu ljetnu haljinicu bez da pola sata čekate da se krema upije. 

Sadržaj omogućila Biobaza

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".