Stalo ti je do nekoga? Reci to LABELLO porukama!

Labello Original limitirano izdanje s porukama za vaše najdraže
Vidi originalni članak

Kada ste zadnji put nekome posvetili pažnju ili mu uljepšali dan? S novim Labello Original jedinstvenim porukama imate priliku iznenaditi i razveseliti svoje najdraže. Odaberite jednu od tri poruke Thank You, I love you i Be happy i pokažite da vam je stalo. Budite nečiji junak na jedan dan uz neodoljivi hidratantni stick za intenzivnu njegu i zaštitu usana .

Trenuci provedeni s ljudima koji su nam dragi puni su radosti, zagrljaja i razumijevanja. Drage osobe uz nas su kada nam je teško, kada ne znamo kako riješiti neki problem ili kada trebamo savjet. Svaka prilika kojom im pokazujemo koliko ih volimo i koliko su poseban dio naših života, uvijek je dobrodošla. A za one koji su sramežljivi s riječima, pomoći će limitirano izdanje Labello Originala. Iskoristite savršenu priliku za personaliziranu poruku kojom ćete poručiti da mislite na druge - odaberite idealan kompliment za vašu mamu, prijatelja ili prijateljicu, simpatiju, kolegu, bilo koga vama dragog.

Osim poruka, Labello Original pobrinut će se za zaštitu i njegu usana. Naše usne zahtijevaju posebnu njegu jer je koža na tom području iznimno osjetljiva i često oštećena zbog hladnih temperatura, vjetra i UV zračenja. Limitirano izdanje Labello Original bezvremenskog plavog klasika pruža pouzdanu hidratantnu njegu, lagane je teksture i idealan je za svakodnevnu njegu. Blagog je mirisa, obogaćen uljem jojobe i shea maslacem pružaju usnama lagani sjaj čineći ih mekim i glatkim.

Poručite svima koliko vam je stalo do njih. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".