Srebrna boja kose novi je zimski trend koji je preuzeo društvene mreže, a isfurati je mogu samo odvažne dame

Dok se bližimo kraju 2023., uočili smo kako jedna nijansa posebno uzima maha.
Vidi originalni članak

Ne može se poreći, srebrna kosa bila je jedna od nijansi o kojoj se najviše pričalo prošle godine. Naravno, neki su ljudi guglali kako prekriti svoje bijele pramenove, ali još se veća rasprava vodila oko toga kako ih prihvatiti ili čak lažirati. Bez obzira na to, događa se ozbiljna popularnost sijede ili srebrne kose.

Kad smo neke vrhunske frizere pitali o predviđanjima za bojanje kose za 2023., mnogi su od njih imali sijede i srebrne tonove koji dominiraju trendovima kose. “Ove sezone ćemo definitivno vidjeti nastavak žena koje prihvaćaju svoju sijedu kosu”, kaže James Pryce, stručni glavni stilist u salonu Larry King. James je predvidio da ne samo da ćemo prihvatiti naše sijede nego, prema Jamesu, također ćemo lažirati sijede uz malu pomoć sjajila, nijansi i boja. 

Dok se bližimo kraju 2023., uočili smo kako jedna nijansa posebno uzima maha. Oyster siva svježa je, prozračna, sedefasta boja koja se pojavljuje diljem Instagrama i savršena je nijansa boje za kosu za ovu oštru zimsku sezonu.

Svijetla, srebrna boja objedinjuje jedinstvenu mješavinu hladno tonirane, platinasto plave sa svjetlucavim srebrnim pramenovima – s plavim i ljubičastim podtonovima koji izgledaju kao unutarnja obloga školjke kamenice.

Stvara sofisticiran i moderan izgled koji nadopunjuje širok raspon tonova kože i izvrstan je izbor za svakoga tko želi eksperimentirati s netradicionalnim bojama kose, a da pritom ne postane previše hrabar ili dramatičan.

Iako to može biti izbor boje koji zahtijeva relativno malo održavanja, ključ za savršen izgled je prevencija i održavanje stanja. Ultra-sjajni, sedefasti odsjaj ono je što podiže ovu boju na višu razinu, što znači da su maske za kosu i tretmani sjajila najbolji prijatelji ove nijanse.

Plavo od glave do pete: Kate Middleton zablistala je u savršenom odijelu s potpisom Alexandera McQueena
Spoj visokih čizama i sportske majice: Zgodna Nevena opisuje se kao 'ziherašicu' u odijevanju
Popularnim je komadima dala svoj stilski potpis: 'Pratim trendove, a podjednako nosim i ležerne i elegantne outfite'
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".