Rješenje za suhe i oštećene usne

Suhe i ispucale usne zimi ne izgledaju lijepo,a mogu biti i bolne, no postoji rješenje!
Vidi originalni članak

Donosimo vam tri koraka do savršeno mekih usana

1. STOP suhom zraku
Zimi drastično pada vlažnost zraka, pogotovo u grijanim prostorijama, što dovodi do isušivanja kože općenito, pa tako i usana. Posegnite za ovlaživačima zraka ili stavite zdjelicu s vodom na radijator.

2. Izbjegavajte stalno oblizivanje usana
Kad osjetimo da su nam suhe, većina nas ima tendenciju oblizat se. No, prečesto oblizivanje dodatno isušuje usne i uzrokuje njihovo pucanje.

3. Balzam za usne je MUST HAVE 
Obavezno prije izlaska na hladnoću, ali i za vrijeme boravka u grijanim prostorijama, nanošenje zaštitnog balzama za usne imperativ je zimske njege. Pronađite omiljen balzam s prirodni biljnim uljima i maslacima koji će spriječiti isušivanje i obnoviti oštećenja. I ne zaboravite ga nanijeti i prije spavanja, za intenzivnu noćnu regeneraciju usana.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".