Spas u zadnji čas

Večeras je najstrašnija noć u godini, ako još niste odlučili u što ćete se maskirati donosimo čak 10 sjajnih maski koje možete postići uz nekoliko poteza kistom...
Vidi originalni članak

Noć Vještica je večeras, a vi još ne znate u što se maskirati? Zato vam donosimo čak 10 zanimljivih tutoriala koje i vi možete rekreirati ili u njima pronaći inspiraciju za večerašnji ludi provod. Pronašli smo nešto za one koje žele više truda uložiti u svoju masku ali i za one koji će se u zadnji tren odlučiti maskirati. Pogledajte i kako možete napraviti realističnu ranu uz pomoć maramica i ljepila. Nakon što pogledate naše prijedloge preostaje vam samo dobro se zabaviti!

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".