Slatki tutti frutti

Novi su glasnici proljeća parfemi s egzotičnim voćem koji, uz svoje cvjetno srce, stvaraju pravu eksploziju mirisa. neodoljivo, slatko, svježe.
Vidi originalni članak

Očekivano, u proljeće smo najčešće zasipani cvjetnim buketima, no sada i voćem!

Uz cvjetanje cvijeća, glasno ptičje cvrkutanje i sunce koje sve odlučnije grije, proljeće nam dolazi i u obliku osvježavajućih parfema koji najčešće mirišu elegantno i cvjetno, no daju svoju dozu energy-boosta.

Međutim, ove sezone kao da je parfemsko ljeto uranilo tako da već sada možemo uživati u notama ananasa, kokosa, maline, breskve...

Dobro balansiran mirisni miks na granici je voća i zelenih nota koji u podsvijest prizivaju toplu ugodu (bez kalorija!).

Jedan od njih je svakako i novi  Lacoste pour Elle “Natural”  koji zapravo miriše jako svježe.

Kod Missonija nećemo se zaljubiti samo u parfem već i u sjajnu, šarenu bočicu.

Viktor & Rolfova La Vie En Rose edicija parfema Flowerbomb i dalje je cvjetni buket, ali sada prožet sočnim voćnim i začinskim notama (edp 50 ml, 99,50 eura, www.strawberrynet.com)

Givenchy Dahlia Noir L’Eau predstavlja misterioznu ženu koja zavodi osvježavajućim, ali i dalje senzualnim notama citrusa i pačulija (edt 50 ml, 65 eura, www.strawberrynet.com)

Chanel Chance opisuju kao tornado neočekivanog, a među notama je i egzotičan ananas (edp 50 ml, 726 kn, Martimex)

Salvatore Ferragamo Incanto Amity sladak je cvjetno-voćni miris za žene koje obožavaju dinju, breskvu, jasmin i cedar (edt 30 ml, 288 kn, DM)

Escada Agua Del Sol preslatka je voćna bomba koja, vjerovali ili ne, sadrži i miris sladoleda! (edt 100 ml, 597 kn, Müller)

Hugo Boss Hugo Woman Extreme bogato srce od bijelog cvijeća u ovome parfemu nadograđuje miris trave! (edp 50 ml, 615 kn, Müller)

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Natural  u novoj kolekciji se istaknuo kao miris koji podiže raspoloženje i stvara ugodu (edt 50 ml, 464 kn, Müller)

Missoni Missoni kreiran je kao druga odjeća za šarmantnu i vitalnu damu, a sadrži poznate talijanske citruse (edp 100 ml, 735 kn, Martimex)

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".